Поділитись:

Переїхали на Волинь: Зеленський вручив рідним загиблого Героя-прикордонника сертифікат на квартиру (фото)

П'ятниця, 19 січня 2024, 20:23
Переїхали на Волинь: Зеленський вручив рідним загиблого Героя-прикордонника сертифікат на квартиру (фото)

Дружина Героя України прикордонника Максима Стрижака отримала від Президента України сертифікат на житло.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби України. 

Максим загинув від поранень, отриманих від вибуху ворожої міни у січні 2023 року, захищаючи фортецю Бахмут. Указом Президента України йому посмертно присвоєно звання Герой України з удостоєнням ордена «Золота Зірка».

Нині дружина загиблого прикордонника разом з дітьми проживає в Нововолинську. Сюди вони переїхали з міста Золоте невдовзі після початку повномасштабного вторгнення. Максим вмовляв Анастасію про переїзд з перших днів війни. Родині дуже сподобалося на Волині, тут планували щасливе сімейне життя.

«Максим був на реабілітації після отриманих поранень, ми приїхали у Нововолинськ і нам припало до душі це місто – вирішили в ньому оселитися. Чоловік планував після закінчення війни купити тут квартиру і спокійно жити», – ділиться спогадами Анастасія.

На жаль, у новій домівці сім'я житиме без Максима. Однак він назавжди залишиться коханим чоловіком для Анастасії, найкращим татом для Микити й Катерини. І справжнім Героєм для України.

Переїхали на Волинь: Зеленський вручив рідним загиблого Героя-прикордонника сертифікат на квартиру (фото)Переїхали на Волинь: Зеленський вручив рідним загиблого Героя-прикордонника сертифікат на квартиру (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів