Поділитись:

Що думають лучани про прибирання в місті (фото)

Неділя, 26 березня 2017, 14:00

Уже традиційно навесні лучани організовують у всіх мікрорайонах міста масові прибирання дворів, парків, вулиць. Цей рік не став винятком, і у Луцьку вже заплановані кілька заходів, які влаштовують як громадські організації, підприємства, так і просто небайдужі містяни.

Ділове видання Волині "Конкурент" поцікавилось у лучан, як вони оцінюють нинішній стан вулиць і роботу комунальних служб, чи вважають місто чистим і на що варто звернути більше уваги.

Лариса:

Я взагалі не лучанка, але території, де я рухаюсь, мені подобаються. Це універмаг, біля ринку, частково по Волі, частково Винниченка – там чисто, мені подобається.

Аня і Павло:

Та задоволений. Сміття більше в дворах, а не на головних вулицях. Але в цілому задоволений. Може бути. Ми часто по роботі буваємо в інших містах, то в Луцьку набагато чистіше. Черкаська область, Житомирська, Полтава... Тут в нас гарненько, чисто. І видно, що у нас про місто дбають. Не відомо, хто саме, але хтось це робить.

Ярославна:

На вулицях не чисто, можна було б прибирати краще. Найгірше – це дороги по місту, якими просто їздять машини. Сміття досить багато, можна було б краще попрацювати, поприбирати наші узбіччя.

Ангеліна і Катя:

У різних районах по-різному. В центрі навіть досить непогано, а якщо десь заглиблюватись в непопулярні спальні райони, наприклад, 33-ій, то там взагалі жах. Треба краще прибирати. На водоймах теж не дуже чисто. Наприклад, в центральному парку та річечка просто...(як би то культурно виразитися) не дуже чиста.

Ліда:

Якщо вітру немає, нічого, то нормально. Але вже більш-менш краще стало, ніж раніше було. Я б не сказала, що ідеально, але вже набагато краще, ніж було.

Світлана:

Я не лучанка, але буваю часто. Зараз, мені здається, стало трохи гірше. Чи то після зими, може, ще не встигли так все прибрати. Щоб сказати, що вже аж так багато сміття, то не скажу, але бачу, що не так прибирають, як літом.

Надрукувати
мітки:
коментарів
09 березня 2024
15 лютого 2024
02 лютого 2024
01 лютого 2024
23 січня 2024
18 січня 2024
20 листопада 2023
14 листопада 2023
17 жовтня 2023
12 жовтня 2023
08:00