Поділитись:

Нардеп Ігор Лапін: «Мегаполіс» може уникнути відповідальності

Субота, 30 січня 2016, 10:29

Тютюнова компанія "Мегаполіс", яка все ще не визнана монополістом, може, за рішенням суду, скасувати будь-які рішення АМКУ з приводу порушень роботи.

Про це в інтерв'ю ІА Pravda розповів народний депутат від фракції "Народний фронт" Ігор Лапін, - повідомляє Волинське Агентство Розслідувань.

"До сьогоднішнього дня компанія, що володіє більше як 95% тютюнового ринку України, не визнана монополістом… Фактично, всі докази, які зараз будуть здобуті, не мають ніякої сили, тому що його ("Мегаполіс" – ред.) не оголосили монополістом. Це дає підстави "Мегаполісу" через суди ламати будь-яке рішення Антимонопольного комітету", – пояснив народний депутат.

Ігор Лапін наголосив, що в контракті "Мегаполісу" з іншими українськими компаніями є наявні порушення, що вже зараз дозволяють оштрафувати підприємство в розмірі 10% від грошового обігу.

Нагадаємо, що в середині січня активісти провели блокування складів компанії у Луцьку, Ковелі, Рівному, Києві, Львові та Тернополі, вимагаючи від Антимонопольного комітету провести повне розслідування щодо діяльності фірми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТЮТЮНОВУ КОМПАНІЮ "МЕГАПОЛІС-УКРАЇНА" ЛОБІЮЄ ЛОЖКІН, - ЗМІ

Надрукувати
мітки:
коментарів