Поділитись:

Лучани розкритикували мера Поліщука через непосипані дороги і тротуари (відео)

Середа, 24 січня 2024, 12:50
Лучани розкритикували мера Поліщука через непосипані дороги і тротуари (відео)

Лучани розкритикували мера Ігоря Поліщука у соціальних мережах через непосипані дороги на тротуари в місті. Через відсутність протиожеледних засобів, пішоходи падають та травмуються, а водії потрапляють в ДТП.

Про це йдеться у сюжеті телеканалу «Конкурент TV».

На ситуацію з ожеледицею відреагував безпосередньо мер Поліщук. Керманич громади став звинувачувати усіх, але не комунальників. За його словами, найгірша ситуація – у дворах, пішохідних доріжках та міжбудинкових переходах, за які відповідають жеки. Окрім цього, Поліщук додав, що критична ситуація присутня і на прибудинкових територіях окремих ОСББ. 

З такою відповіддю лучани не погодилися.

«Якщо чесно, то цієї зими на пішоходів просто поклали. Я особисто вже двічі травмувався на льоду. Ходити справді неможливо», – пише Руслан Пилипчук

«Сьогодні я впала на пішохідному переході (Карпенка-Карого, 6). Чуть машина не роздавила. Отак в нас працюють дорожні служби», – зазначає користувачка з ніком Тори Тори.

«По центральних вулицях просто лід ще о 5 ранку потрібно було посипати, але чекають, що транспорт розіб'є дорогу, а сіль спишуть на 5 лямів. Взагалі цього року відвикли від зими чи що?» – додає користувач Олег Малиш

«То ще відносно себе застосуйте ті санкції, як не можете нормально налагодити роботу комунальних служб. Це ж не вперше така ситуація, постійно одне і те ж», – коментує ситуацію зі штрафами Михайло Лемеха.

«Вчора наш двірник копав пісок з дитячої пісочниці і посипав. Можна перекладати відповідальність на ЖЕКи, ОСББ, але виділити декілька машин, щоб порозвозили по кучі піску по дворах, не така вже й витратна справа, дивлячись на півмільярдні місячні списання?» – цікавиться роботою комунальників Валерій Федчук.

Ба більше, очільник міста пригрозив що через неналежне виконання обовязків застосує до кожного керівника комунального ЖЕКу санкцію – штраф у вигляді 50% місячного заробітку. От тільки чи має мер Поліщук такі повноваження? 

Цікаво й те, додають журналісти, що у своєму дописі мер і зовсім забув розповісти про те, що чи не усі дороги в Луцьку – одна суцільна ковзанка. Тож, чому вони не посипані, міський голова відповіді не надав. Як і на те, чи збираються комунальні служби, які безпосередньо підпорядковані Поліщуку, належно виконувати свої обов'язки, аби водії та пішоходи не наражали себе на небезпеку. 

Нагадаємо: луцькі комунальники зазначили, що тротуари та дороги, за які відповідає департамент житлово-комунального господарства, посипані й там зауважень до них немає, але лучани мають геть протилежну думку щодо цього.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів