Поділитись:

Google інтегрує у Chrome три нові функції штучного інтелекту

П'ятниця, 26 січня 2024, 01:47
Google інтегрує у Chrome три нові функції штучного інтелекту

Компанія Google оголосила про впровадження низки функцій на основі штучного інтелекту для останньої версії Chrome M121, що зробить інтерфейс браузера більш зручним.

Про це повідомляє Укрінформ.

Одним із нововведень є функція Tab Organizer, яка автоматично класифікуватиме вкладки за схожими темами в групи, як-от онлайн-покупки або новини.

Наступним нововведенням стане функція Help Me Write. Вона запропонує користувачам допомогу ШІ у створенні текстів. Для цього треба клацнути правою кнопкою миші на будь-якому текстовому полі і вибрати цю функцію. Потім ШІ запитає, що ви хочете написати, і створить чернетку. Help Me Write зможе закінчувати речення або пропонуватиме варіанти продовження тексту.

Також ШІ додали до функції Chrome Theme Store. Тепер користувачі можуть вибрати зображення, стиль і колірну гамму, на основі яких ШІ створить унікальну тему для браузера Chrome.

Щоб увімкнути ці нові функції, потрібно натиснути на опцію "Експериментальний ШІ" на сторінці налаштувань, який знаходиться в спадному меню з трьома крапками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів