Поділитись:

Заважають «швидким»: у Луцьку муніципали оштрафували паркохамів (фото)

П'ятниця, 26 січня 2024, 15:58
Заважають «швидким»: у Луцьку муніципали оштрафували паркохамів (фото)

У Луцьку муніципали оштрафували водіїв, які залишили свої автівки біля міської клінічної лікарні, чим ускладнили проїзд «швидким».

Про це у п'ятницю, 26 січня, повідомили на фейсбук-сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.

«До департаменту звернулися з Луцької міської клінічної лікарні щодо автомобілів, які розміщені в зоні дії дорожнього знаку 3.34 "Зупинку заборонено" по проспекті Відродження, 13, при заїзді до медичного закладу, які утруднюють проїзд каретам швидкої медичної допомоги.

Звертаємо увагу водіїв, що подібні порушення не лише створюють небезпечні ситуації на дорогах, але й можуть призвести до трагічних наслідків, адже заблокований проїзд може завадити швидкій допомозі вчасно дістатися до пацієнта», – йдеться у дописі.

Реагуючи на запит, диспетчер відділу «Центр безпеки міста Луцьк» направив за вказаною адресою інспектора з паркування для притягнення до відповідальності власників транспортних засобів.

За порушення вимог дорожніх знаків «Стоянку заборонено» та «Зупинку заборонено» муніципали винесли 11 повідомлень про притягнення до адмінвідповідальності з сумою накладеного штрафу 340 грн.

Лучан, які стали свідком порушення правил зупинки, стоянки та паркування транспортних засобів, просять повідомте у департамент мунварти за телефонами: 067 000 0 679, 066 102 1 102 або надсилати інформацію на Viber, Telegram, WhatsApp.

Заважають «швидким»: у Луцьку муніципали оштрафували паркохамів (фото)Заважають «швидким»: у Луцьку муніципали оштрафували паркохамів (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів