Поділитись:

Курси практичної психології на навчальній Платформі «Sunshine At Home»*

Понеділок, 29 січня 2024, 12:17
Курси практичної психології на навчальній Платформі «Sunshine At Home»*

Галузь психотерапії та практичної психології постійно розвивається, а нові та актуальні знання та навички в цій сфері вкрай необхідні сучасним фахівцям для того, щоб ефективно здійснювати свою терапевтичну практику. Кваліфікований психолог чи психотерапевт завжди шукає можливості для поглиблення своєї експертизи та отримання нових знань завдяки курсам з психології з сертифікатом. У цьому контексті платформа “Sunshine At Home” пропонує курси практичної психології, які відповідають потребам найвимогливіших спеціалістів у навчанні та допоможуть розвиватись професійно в цій непростій, але цікавій галузі. 

Методика навчання (на Платформі “Sunshine At Home”)

Ключовою методикою, за якою проходить навчання учасників на Платформі, є фрактальна терапія. Це молодий, але доволі ефективний метод, який є синтезом західних та східних філософських підходів, що надає можливість психотерапевтам використовувати різноманітні техніки для підтримки клієнтів на різних рівнях їхнього буття. Особливістю навчання є те, що учасники курсу, а саме психологи і психотерапевти, навчаються не лише тому, як допомагати своїм клієнтам, але й тому, як самим уникнути емоційного та професійного вигоряння та швидко поновити свій власний внутрішній ресурс. Інструментарій фрактальні терапії надає можливість так побудувати роботу і життя як психотерапевта, так і його клієнта, щоб унеможливити рецидиви проявів психологічних, емоційних та інших проблем.

Форма навчання (на Платформі “Sunshine At Home”)

Навчання на нашій платформі відбувається у форматі онлайн, що надає вам можливість отримати нові знання, знаходячись у будь-якому куточку планети. За допомогою функціоналу нашої Платформи ви з легкістю зможете брати участь в теоретичних та практичних сесіях і ознайомлюватися з усім супровідним матеріалом, що надає лектор. Важливим є те, що курс-плеєр Платформи зберігає запис усіх сесій, а, отже, ви можете переглядати та повторювати матеріал у разі пропуску сесій. 

Професійна супервізія

Ми розуміємо, яку важливу роль у навчанні на психотерапевта відіграє професійна супервізія. Тому під час нашого навчання учасники курсу зможуть отримати такий досвід під керівництвом автора курсу, психолога та психотерапевта з понад 25 річним стажем роботи, спеціаліста з фрактальної терапії. Кожен з учасників зможе практикувати отримати навички під час курсу на реальних кейсах і отримати зворотній зв'язок від нашого фахівця. Такий формат роботи дозволяє закріпити отримані навички та здобути впевненість у власних силах.

Курси практичної психології на навчальній Платформі «Sunshine At Home»*

Сертифікація

Завершальним етапом навчання на курсах є проходження іспиту та отримання сертифікації міжнародного зразка. Іспит складається з теоретичної та практичної частин, чого часто но можна зустріти на інших курсах з психології онлайн. Отримавши сертифікат, ви отримуєте не лише підтвердження свого професійного росту, але й визнання вашої кваліфікації у даному напрямку навчання. 

Приєднуйтеся до курсів практичної психології на Платформі “Sunshine At Home” і відкривайте для себе нові можливості для особистого і професійного розвитку!

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
25 квітня 2024
03 квітня 2024
12 березня 2024
02 січня 2024
09 вересня 2023
04 вересня 2023
03 липня 2023
12 квітня 2023
07 жовтня 2022
20:30