Поділитись:

Гнилі овочі та фрукти: Міноборони заблокувало постачання 362 тонн продуктів військовим

Середа, 31 січня 2024, 16:14
Гнилі овочі та фрукти: Міноборони заблокувало постачання 362 тонн продуктів військовим

Міністерство оборони заявило України заблокувало постачання неякісних продуктів до армії від переможця тендеру на забезпечення харчовими продуктами однієї з військових частин у східному регіоні країни.

Про це у середу. 31 січня, повідомила у телеграмі пресслужба міністерства.

«Міноборони продовжує блокувати постачання неякісної продукції у військо. Зокрема, до однієї з військових частин на Сході країни компанія-переможець намагалася поставити неякісну продукцію», – йдеться у повідомленні.

За інформацією МОУ, під виглядом великої партії продуктів харчування постачальник хотів приховати зіпсований товар: капусту, моркву, цибулю, а також мандарини.

«Такий товар не прийматимуть. Компанія повинна замінити його якнайшвидше або відшкодувати вартість. Наголошую, наші військові мають харчуватися якісними продуктами, а постачання повинно бути своєчасним», – заявив заступник міністра оборони Віталій Половенко.

Зазначають, що у Міноборони працюють робочі групи, які перевіряють якість та вчасне постачання продуктів, за всіма зафіксованими порушеннями складуть відповідні акти. За недотримання умов договору МОУ виставить штрафні санкції всім компаніям, які постачають неякісну продукцію.

Загалом, повідомляють, що лише протягом січня Міністерство оборони запобігло постачанню понад 362 тонн неякісних партій продуктів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів