Поділитись:

Волинянин YAKTAK запалив у фіналі Нацвідбору на Євробачення-2024: що сказали журі (відео)

Субота, 03 лютого 2024, 19:30
Фото з прямої трансляції
Фото з прямої трансляції "Суспільне мовлення"

Волинський виконавець YAKTAK (Ярослав Карпук) з піснею «LaLaLa» виступив першим у фіналі Нацвідбору на «Євробачення-2024».

Перед живим виступом на інтерв'ю співак поділився, що Євробачення – це його дитяча мрія. 

«Взагалі, Євробачення дивлюсь дуже давно. З трьох років з мамою слали смски, дивилися до третьої ночі.І завжди мріяв, щоб мама побачила мене на сцені Євробачення. І от я тут», – сказав Ярослав Карпук.

Також він розповів, що сам з «музичної родини», а в музичному плані його виховували дідусь та бабуся. І у свій час волинянин багато співав народних пісень.

Пісні після повномасштабного вторгнення YAKTAK створював на старому ноутбуці та за допомогою простого мікрофона.

Додає, на кліпи рекламу не робили, бо «не знали, як це зробити і копійки на ту рекламу не було». Але перегляди у волинянина невпинно ростуть.

Музичний продюсер Нацвідбору Дмитро Шуров сказав, що YAKTAK неймовірно вірить в себе.

«Навіть на прослуховуванні було відчуття, що може впасти дах, але він це своє «LaLaLa» продовжуватиме співати», – розповів він.

Волинянин каже, що своїм виступом на Євробаченні хоче розказати про українську музику. І впевнений, що «українську пісню співатимуть у всій Європі і знатимуть, що це кльовий український трек».

Після виступу журі оцінили виконання хлопця.

Зокрема за словами Джамали, ця пісня сучасна та весела, але вона не знає, «чи саме такий сенс ми хочемо послати на Євробачення». Але пісня та YAKTAK – було гармонійно.

«По-перше, я дивлюсь на YAKTAK'а та бачу молодого чоловіка, в гарному розумінні цього слова, наглого. І це потрібно для таких молодих артистів, які рвуться в тренди, які рвуться на вершини чартів і вони туди потрапляють, і це надзвичайно круто. Скажу відверто, твої пісні є в моєму трек-листі», – Сергій Танчинець.

Він додав, що треба було попрацювати над формою пісні.

Андрій Данилко був вражений віком артиста.

«Я думав, такий молодий. Це якесь дитяче Євробачення?», – пожартував він.

Але додав, що зі всіх представлених композицій на Нацвідбір, тільки слова пісні YAKTAK'а запам'ятав. Та побажав удачі.

Волинянин YAKTAK запалив у фіналі Нацвідбору на Євробачення-2024: що сказали журі (відео)Волинянин YAKTAK запалив у фіналі Нацвідбору на Євробачення-2024: що сказали журі (відео)Волинянин YAKTAK запалив у фіналі Нацвідбору на Євробачення-2024: що сказали журі (відео)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів