Поділитись:

У Рівному напівоголений неадекват стріляв з балкона з пістолета (фото)

Середа, 07 лютого 2024, 16:42
У Рівному напівоголений неадекват стріляв з балкона з пістолета (фото)

У Рівному напівоголений 38-річний чоловік стріляв з балкона на восьмому поверсі з пістолета – на щастя, травматичного.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці поліції Рівненської області.

Інцидент стався у середу, 7 лютого, на вулиці Кулика-Гудачека у Рівному: до поліції близько 14:15 надійшло повідомлення про звуки пострілів, а на балконі восьмого поверху знаходиться чоловік, який тримає в руках пістолет.

«На місце події виїхали патрульні та поліцейські Рівненського РУП.

За результатами проведеної перевірки та з’ясування обставин події поліцейські встановили, що особою, яка спричинила суспільний резонанс унаслідок вчиненого правопорушення в умовах правового режиму воєнного стану, виявився 38-річний рівнянин», – повідомили правоохоронці.

Спочатку чоловік не відчиняв двері квартири правоохоронцям, згодом на місце подій приїхала його дружина. З її слів, у діях чоловіка спостерігається неадекватна поведінка.

Коли поліцейські все ж потрапили до приміщення, вони виявили в рівнянина пістолет, схожий на травматичний, який не потребує дозвільних документів та реєстрації.

Внаслідок інциденту ніхто не постраждав. Поліцейські продовжують працювати на місці події.

У Рівному напівоголений неадекват стріляв з балкона з пістолета (фото)У Рівному напівоголений неадекват стріляв з балкона з пістолета (фото)У Рівному напівоголений неадекват стріляв з балкона з пістолета (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
24 квітня 2024
10:16
23 квітня 2024
21 квітня 2024
20 квітня 2024