Поділитись:

Нетипові зимові пейзажі «Цуманської пущі» (фото)

Четвер, 08 лютого 2024, 13:21
Нетипові зимові пейзажі «Цуманської пущі» (фото)

На території Ківерцівського національного природного парку «Цуманська пуща» є багато об'єктів природного характеру, які можуть бути цікавими для відвідувачів різних категорій.

Про те, що і кого побачили гості нацпарку у перші дні лютого, йдеться на фейсбук-сторінці Ківерцівського НПП «Цуманська пуща».

7 лютого працівники відділу еколого-освітньої роботи та рекреації здійснили польовий виїзд до нацпарку та прилеглі до них території Ківерцівського лісництва.

Зустріч з дикими тваринами, перші котики на вербі та ще безліч приємних моментів спілкування з природою потрапили в об'єктив Михайла Доридора.

«Пропонуємо і вам помилуватися нетиповими зимовими пейзажами та відчути перший подих весни», – йдеться в дописі.

Нетипові зимові пейзажі «Цуманської пущі» (фото)Нетипові зимові пейзажі «Цуманської пущі» (фото)Нетипові зимові пейзажі «Цуманської пущі» (фото)Нетипові зимові пейзажі «Цуманської пущі» (фото)Нетипові зимові пейзажі «Цуманської пущі» (фото)Нетипові зимові пейзажі «Цуманської пущі» (фото)Нетипові зимові пейзажі «Цуманської пущі» (фото)Нетипові зимові пейзажі «Цуманської пущі» (фото)Нетипові зимові пейзажі «Цуманської пущі» (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів