Поділитись:

На Волині добуватимуть унікальне добриво

Вівторок, 28 березня 2017, 17:07
На Волині добуватимуть унікальне добриво

Депутати Волиснької обласної ради розглянули звернення ТОВ "ДПЗКУ – Українські органічні ресурси" щодо надання гірничого відводу для розробки родовища сапропелів озера Синове.

Про це говорили на засіданні постійної комісії обласної ради з питань екології, раціонального використання природних ресурсів, – повідомляє прес-служба відомства.

Нагадаємо: комісія раніше не погоджувалася рекомендувати позитивний проект сесійного рішення з цього питання через конфліктну ситуацію між ТОВ "ДПЗКУ – Українські органічні ресурси" та ТОВ "Волиньсапрофос", який також претендував на видобування сапропелю з цього ж озера.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: ФІРМИ КОЛИШНЬОГО ДЕПУТАТА ЛУЦЬКРАДИ ТА ЕКС-МІНІСТРА НЕ МОЖУТЬ ПОДІЛИТИСЯ?

Наразі обидві сторони дійшли згоди в частині меж діяльності, тому комісія рекомендувала надати гірничий відвід для розробки родовища сапропелю ТОВ "ДПЗКУ – Українські органічні ресурси".

Комісія також розглянула звернення Держгеонадр України щодо погодження надання надр у користування ТОВ "Волинь співдружність" (ділянка "Бірківська" торфородовища "Поліське") та рекомендувала сесії обласної ради не погоджувати це клопотання.

Надрукувати
мітки:
коментарів