Поділитись:

"Атестація поліцейських не позначиться на рівні безпеки громадян", - керівник волинської поліції Шпига

Субота, 30 січня 2016, 18:23

З 22 січня у Волинській області розпочався процес атестації працівників поліції, який триватиме до кінця березня 2016 року.

Як запевнив т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції у Волинській області, генерал поліції третього рангу Петро Шпига,проведення атестації поліцейських не позначиться на рівні безпеки громадян.

"Усі структурні підрозділи волинської поліції працюють відповідно до завдань, визначених чинним законодавством. Поліцейські готові до швидкого реагування на інциденти, забезпечують захист прав і свободи громадян. Наголошую, що головним пріоритетом унашій роботі залишається безпека громадян", - йдеться у повідомленні на сайті ГУ НП у Волинській області.

Також він додав, що мешканці міста й області можуть надавати атестаційним комісіям Національної поліції інформацію про неправомірну поведінку будь-якого співробітника Головного управління Національної поліції в Волинській області.

Для цього потрібно заповнити спеціальну форму, подану за цим посиланням ТУТ. Усі відомості, зібрані в опитуванні, у повному обсязі будуть переданідля розгляду атестаційним комісіям.

Надрукувати
мітки:
коментарів