Поділитись:

Приватна медицина «Оксфорд Медікал»: лікування з турботою та комфортом*

Понеділок, 12 лютого 2024, 11:06
Приватна медицина «Оксфорд Медікал»: лікування з турботою та комфортом*

Вимоги українських пацієнтів до медицини постійно зростають. Просто вилікувати хворобу — сьогодні замало, адже зробити це хочеться в комфортних умовах та з турботливим ставленням до себе. До того ж, пройти всі обстеження важливо в одному місці, не витрачаючи дорогоцінний час. «Клініка, у якій усе є», так українські пацієнти часто називають «Оксфорд Медікал» — національну мережу медичних центрів для дорослих та дітей, яка пропонує медичні послуги понад із 30 напрямів, серед яких приватна поліклініка, хірургія, стоматологія та косметологія.

Понад 18 років досвіду та експертні лікарі

Перша клініка «Оксфорд Медікал» була заснована у 2005 році в м. Херсон. Сьогодні мережа налічує 43 комфортні сучасні клініки по всій в Україні, від Києва до Одеси, від Харкова до Буковелі, та понад 1000 лікарів, які працюють щодня та лікують із турботою.

Лікарі клініки мають великий досвід роботи в найкращих медичних закладах України та закордону, а також постійно беруть участь у міжнародних конференціях, семінарах, займаються науковою діяльністю та привозять в Україну новітні методики лікування. Лише за останні роки професійні хірурги «Оксфорд Медікал» привезли в Україну методики та обладнання для лікування важкопоранених військових та цивільних, яке на 40 % допомагає зменшувати кількість ампутацій кінцівок.

Що лікують в «Оксфорд Медікал»

Клініки медичної мережі «Оксфорд Медікал» надають якісні та доступні медичні послуги за світовими стандартами та кількома напрямами:

  • поліклініка для дорослих та дітей (сімейна медицина, гінекологія, урологія, проктологія, неврологія, кардіологія, гастроентерологія, отоларингологія, вакцинація, судинна хірургія, травматологія та ортопедія, офтальмологія, денний стаціонар, педіатрія, дерматологія);
  • невідкладна допомога 24/7;
  • хірургічний стаціонар (хірургічне, терапевтичне, реанімаційне відділення);
  • діагностика (УЗД, ендоскопія, КТ, рентген, аналізи, цитологія тощо);
  • відділення репродуктології;
  • естетична медицина;
  • пластична хірургія;
  • стоматологія.

Також клініка надає професійні послуги із медичного супроводу громадських та приватних заходів.

Усе в одному місці

Завітавши до клініки мережі, дорослі та маленькі пацієнти можуть отримати повний комплекс медичних послуг, не виходячи з однієї будівлі. Тут усе спрямоване на те, щоби кожний пацієнт уже за один візит отримав для себе максимальний результат. У медичних центрах «Оксфорд Медікал» можна отримати консультацію необхідного лікаря, зробити чекап організму, пройти ультразвукове обстеження, здати аналізи, адже в клініці працює власна лабораторія. Усі кроки, від запису до одужання, проходять у приватній клініці в зручних та комфортних умовах, без черг та стресу. Усе дає змогу пацієнту якнайшвидше отримати допомогу, а лікарю поставити точний діагноз і скласти індивідуальний план лікування в найкоротші терміни.

Хірургія одного дня

Сучасна хірургія — це не так страшно, як колись. Завдяки розробкам світової медицини, експертному обладнанню від провідних брендів та професійним лікарям, більшість оперативних втручань в клініці можна зробити швидко й результативно, за один день. Лікарі працюють за американським протоколом Fast Track Surgery, який передбачає:

  • полегшену підготовку до операції;
  • інноваційні ендоскопічні методики;
  • лазерну хірургію з мінімальним втручанням у організм пацієнта через декілька невеликих «проколів», діаметром всього до 1 см у місті оперування;
  • швидку реабілітацію та виписку зі стаціонару.

Відгуки про «Оксфорд Медікал» щоразу надихають команду клініки покращувати свою роботу та сервіс для комфорту пацієнтів. У хірургічному стаціонарі працює кваліфікований персонал, який цілодобово дбайливо стежить за станом хворих. Пацієнти розміщуються в нових палатах, в яких є всі умови для швидкого відновлення: душ та туалет, косметичні засоби, Wi-fi, смачне харчування.

Як записатися до клініки «Оксфорд Медікал»

Загалом, у Києві та Ірпені сьогодні працюють 13 клінік «Оксфорд Медікал». Сучасний хірургічний стаціонар «Оксфорд Медікал» розташований в Києві за адресою: вул.Березняківська 30Б та працює цілодобово. 

Записатися на прийом на зручний час можна легко на сайті клініки чи за телефоном: 044 204 40 40. Телефон гарячої лінії працює 24/7, а професійні оператори контакт-центру мають медичну освіту.

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
11 квітня 2024
28 березня 2024
20 березня 2024
13 березня 2024
21 лютого 2024
14 лютого 2024
13 лютого 2024
30 січня 2024
18 січня 2024