Поділитись:

На Волині викрили нелегальне виробництво тютюну в промислових масштабах (фото)

Вівторок, 13 лютого 2024, 12:21
На Волині викрили нелегальне виробництво тютюну в промислових масштабах (фото)

На Волині правоохоронці викрили масштабне підпільне виробництво тютюнової сировини з професійним обладнанням, охороною і налагодженою системою збуту.

Про це у вівторок, 13 лютого, повідомили на фейсбук-сторінці Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України.

«Оперативники управління стратегічних розслідувань у Волинській області спільно зі співробітниками управління СБУ у Волинській області та детективами ТУ БЕБ у місті Києві припинили незаконне виробництво тютюнової сировини», – йдеться у дописі.

Волиняни організували вирощування тютюну у складському приміщенні. Підпільне підприємство ретельно охоронялось та було огороджене парканом з системою відеонагляду і сигналізації. Для ефективного ведення «бізнесу» учасники організованої групи змонтували професійну лінію з високотехнологічного обладнання для підготовки тютюну: висушування, подрібнення та подальшого ферментування.

Збували тютюн гуртовими партіями на території Волинської, Львівської та Київської областей.

У ході проведених обшуків вилучили понад 33 тонни тютюну, спеціальне обладнання та чорнові записи. Ринкова вартість вилученої сировини становить понад 20 млн грн.

Досудове розслідування за ч. 1 ст. 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України здійснюється під процесуальним керівництвом Київської міської прокуратури.

На Волині викрили нелегальне виробництво тютюну в промислових масштабах (фото)На Волині викрили нелегальне виробництво тютюну в промислових масштабах (фото)На Волині викрили нелегальне виробництво тютюну в промислових масштабах (фото)На Волині викрили нелегальне виробництво тютюну в промислових масштабах (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
10:16
23 квітня 2024
21 квітня 2024
20 квітня 2024
17 квітня 2024
16 квітня 2024