Поділитись:

Топ-5 котячих порід, які найкраще підходять для квартири

Неділя, 18 лютого 2024, 02:59
Топ-5 котячих порід, які найкраще підходять для квартири

Коти – найпопулярніші тварини-компаньйони, конкуренцію яким можуть скласти лише собаки. І насправді складають. Але для утримання в квартирі більшість людей обирають саме кота, а не собаку. 

Але і тут варто знати, які котячі породи більше підходять для проживання в обмеженому просторі, а які – менше. Видання Studyfinds зібрало думки експертів і склало список із 5 котячих порід, які якнайкраще почуваються у квартирі, – пише УНІАН.

  • Перська кішка. Має кілька відмінних рис, які роблять її ідеальною для квартирного життя. Ці спокійні коти цілком щасливі, відпочиваючи зі своєю родиною. Персам не потрібні інтенсивні фізичні вправи, вони мають лагідний характер, як правило, вони тихі і загалом добре почуваються у невеликих приміщеннях.
  • Регдолл. Ця порода відома своєю м’якою шерстю та пухнастою гривою – це означає, що вам доведеться регулярно розчісувати їх, щоб їхнє хутро було чистим і чистим. Але ці котики мають тиху вдачу, вони ніжні, слухняні і дуже ласкаві.. Вони люблять грати з котячими іграшками та не мають нічого проти, коли їх беруть на руки та міцно обіймають. Єдине, чого вони не люблять – залишатися на самоті.
  • Британська короткошерста кішка. Це спокійні та люблячі сімейні коти, які завжди прагнуть близькості з людьми. Ці чарівні маленькі друзі чудово підходять для сімей, але їх лякають незнайомці. Вони доволі ледачі, що робить їх придатними для невеликих приміщень.
  • Американська короткошерста кішка – ще одна улюблена порода мешканців квартир. Ці коти дуже легко адаптуються до будь-якого середовища, тож їм бей «окей» навіть у зовсім невеличкій квартирі. Ці чарівні коти відомі своїм милим характером і великою любов’ю до сну. Але вони також добре розважаються іграшками та дивляться у вікно.
  • Бірманська кішка. Цю пухнасту породу легко задовольнити ласощами, деякими іграми та великою кількістю любові. Хоча це довгошерста порода, вона не потребує особливого догляду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
23 квітня 2024
19 квітня 2024
18 квітня 2024
09:10
17 квітня 2024
11 квітня 2024
09 квітня 2024
28 березня 2024
23 березня 2024
16 березня 2024
06 березня 2024