Поділитись:

Херсонські податківці обшукують луцьку IT-компанію (фото, відео)

Середа, 29 березня 2017, 16:37
Херсонські податківці обшукують луцьку IT-компанію (фото, відео)

Херсонські податківці обшукують луцьку IT-компанію (фото, відео)

В приміщеннях луцької ІТ-компанії "Ідейл" проводять обшуки представники податкової міліції з Херсону.

Про це стало відомо у середу, 29 березня.

Представник компанії, адвокат Богдан Ульчак каже, що їм показали ухвалу, в якій справді є дозвіл на проведення обшуків в будівлі (Словацького, 30), де "ІДЕЙЛ" здійснює свою діяльність. Проте згадок про саму ІТ-компанію в документі немає.

Богдан Ульчак вважає дії податкової міліції - незаконнимиБогдан Ульчак вважає дії податкової міліції - незаконними

рацівники податкової міліції, у супроводі невідомих нам осіб, намагаються проникнути у приміщення та провести обшук. В ухвалі суду сказано, що проводити ці дії дозволено в приміщеннях, які використовує ТзОВ "Форвард 15", яка знаходиться в будівлі за тією ж адресою, що й "Ідейл". Ми переконані, що обшукувати нашу компанію немає жодних законних підстав і повноважень", – зазначив юрист.

Представники податкової міліції (двоє чоловіків в чорній формі, один з яких відмовився представитися та показати своє посвідчення), своєю чергою, не хотіли допускати працівників та керівника компанії Вадима Махомеда на робоче місце, посилаючись на розпорядження, яке отримали від слідчого. Ці дії проводилися після того, як Ульчак та Махомед, покинули будівлю, щоб дати коментарі журналістам.

Згодом, слідчий, після вимог Богдана Ульчака, дозволив впустити адвоката та директора "Ідейлу". Ділове видання Волині "Конкурент" продовжить слідкувати за цією ситуацією, очікуйте на "свіжі" новини згодом.

Надрукувати
мітки:
коментарів