Поділитись:

Без прав і п'яна: у Ковелі патрульні зловили водійку-порушницю (відео)

Середа, 21 лютого 2024, 13:07
Без прав і п'яна: у Ковелі патрульні зловили водійку-порушницю (відео)

У Ковелі патрульні виявили за кермом авто 33-річну водійку, яка ніколи не отримувала водійського посвідчення, та ще й була напідпитку.

Про це у середу, 21 лютого, повідомили на фейсбук-сторінці патрульної поліції Волинської області.

Минулих вихідних ковельські поліцейські зупинили автомобіль Renault через те, що його керманичка під час руху не користувалася ременем безпеки.

Під час перевірки патрульні встановили, що 33-річна жінка не має права керувати автомобілем, адже ніколи не отримувала водійське посвідчення. Крім того, вона не пред’явила інспекторам реєстраційний документ на транспортний засіб.

До того ж, під час спілкування з водійкою патрульні виявили у неї ознаки алкогольного спʼяніння. Жінка погодилася пройти освідування на місці події. Результат огляду на алкотестері становив 2,93 проміле, що перевищує максимально допустиму норму майже у 15 разів.

На порушницю склали об’єднану постанову за ч. 5 ст. 121 (Порушення правил користування ременями безпеки), ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування), ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має при собі реєстраційного документа на транспортний засіб) КУпАП, а також протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів