Поділитись:

Яке найкраще хобі на пенсії для кожного знака Зодіаку

Четвер, 22 лютого 2024, 02:19
Фото: УНІАН
Фото: УНІАН

Астролог Ерін Рівер Сандей розповіла, яке заняття найкраще підходить для представників кожного знака Зодіаку після виходу на пенсію.

Про це пише УНІАН з посиланням на bestlifeonline.com.

Овен – піклбол

Піклбол – вид спорту, що поєднує в собі елементи бадмінтону, тенісу і пінг-понгу. Запальний та енергійний Овен не любить сидіти на місці, тому не чекайте від нього легкого хобі на пенсії.

Тілець – кулінарні майстер-класи

Що може бути краще для поблажливого серця Тільця, ніж уроки кулінарії? Пройшовши курс про те, як приготувати ідеальну сирну тарілку, а потім запросивши сім'ю або друзів пообідати, Тілець, керований Венерою, почуватиметься цілком задоволеним, зазначила астролог. Будучи гурманом за знаком Зодіаку, йому сподобається відточувати свої кулінарні навички і вибирати ідеальне вино до трапези.

Близнюки – книжковий клуб

Нескінченна цікавість Близнюків з віком тільки зростає. І пенсія для них – ідеальний час, щоб знайти книжковий клуб, в який вони завжди хотіли вступити, але на який ніколи не було часу.

Рак – скрапбукінг

Скрапбукінг – вид рукодільного мистецтва, що полягає у виготовленні та оформленні сімейних або особистих фотоальбомів. Якщо є щось, що цінує Рак, так це створення затишного і комфортного дому для своїх близьких, і скрапбукінг зробить представників цього ностальгічного знака цілком щасливими, впевнена астролог.

Лев – спілкування з дітьми

Будучи екстравертами, Леви, ймовірно, провели більшу частину свого життя, купаючись у центрі уваги. На пенсії їм буде корисно випробувати це хвилювання очима дитини. Запросивши дітей і онуків поїсти морозива або відвідавши з ними футбольні матчі, молоді душею Леви будуть щасливі, зазначила астролог.

Діва – головоломки

Займати свій розум на пенсії – це те, що потрібно Дівам. Будучи перфекціоністами Зодіаку, представники цього знака хочуть залишатися у формі. Їм добре підійдуть пазли, оскільки вони можуть годинами сидіти, не відволікаючись, розставляючи все точно по своїх місцях.

Терези – садівництво

Відвідування уроків з аранжування квітів з друзями – ідеальне заняття для Терезів на пенсії. А у власному саду вони зможуть сповна проявити творчий підхід і продемонструвати витончений погляд.

Скорпіон – плавання

Пристрасні і напружені Скорпіони цінують хороший відпочинок. І немає кращого способу досягти такого катарсису, ніж займатися водними видами спорту на пенсії. Плавання в місцевому басейні може заспокоїти їхні розум, тіло і дух, вважає астролог.

Стрілець – спостереження за птахами

Стрілець завжди жадає захоплюючих пригод. І це не зникає з віком. Пенсіонер-Стрілець за своєю природою як і раніше залишається дослідником. Вступ до клубу спостереження за птахами надасть їм нове середовище, якого вони так жадають, заявила астролог.

Козеріг – догляд за собою

Інвестування в догляд за собою – це чудовий спосіб провести вільний час для Козерогів на пенсії, адже все своє життя вони дуже наполегливо працювали.

Водолій – ведення блогу

Водолії – новаторська душа, і вихід на пенсію для них – ідеальний час, щоб показати світові, наскільки вони стали мудрими за життя.

Риби – волонтерство

Рибам на пенсії буде корисно задіяти свою емоційну сторону. Це прекрасний час, щоб висловити свою турботу. Волонтерство в місцевій бібліотеці або порятунок тварин наповнять чуйні серця Риб і допоможуть пережити нескінченні дні пенсії, зазначила астролог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
22 квітня 2024
23 березня 2024
15 березня 2024
14 березня 2024
06 березня 2024
01 березня 2024
28 січня 2024
23 січня 2024
10 січня 2024