Поділитись:

Польські політики пропускають свої фури з товаром повз блокаду пункту «Ягодин – Дорогуськ»

Четвер, 22 лютого 2024, 11:07
Польські політики пропускають свої фури з товаром повз блокаду пункту «Ягодин – Дорогуськ»

Вантажівки, які належать польській політикині, членкині комітету з блокування кордону Едіті Озигалі, оминають протест та не стоять в чергах на пункті пропуску «Ягодин – Дорогуськ».

Про це розповів журналіст Євген Полінський у своєму телеграм-каналі.

Едіта Озигала – обличчя другого польського протесту. Дама, як пише медійник, – серйозна, позаяк є членкинею польського комітету з блокування кордону, головою протесту «Ягодин – Дорогуськ», та політикинею. Вона балотується на місцевих виборах та є людиною яка «вхожа» в кабінети Міністерства транспорту Польщі.

«Але Едіта не лише організатор блокади, а ще й бізнес-вумен. Як і її побратим Рафаль Меклер вона володіє кількома транспортними компаніями. Одна з них називається «Мamex sp. z o.o».Фокус в тому, що фури цієї компанії, які їдуть в Україну, оминають протест та не стоять в чергах. Самі поляки проводять їх повз блокаду одразу в пункт пропуску», – пише журналіст.

Допис зі сторінки політикині у фейсбукДопис зі сторінки політикині у фейсбук

Зв'язки Едіти Озигали з транспортною компанією «Мamex sp. z o.o»Зв'язки Едіти Озигали з транспортною компанією «Мamex sp. z o.o»

Вчора, 21 лютого, додає Євген, українські водії зловили три фури компанії «Мamex sp. z o.o», які везли різні комерційні вантажі й пройшли кордон за один день. Відповідно до вантажних документів, везли навіть не гуманітарну допомогу, майже 14 тонн кави Nestle. Її завантажили 14 лютого в місті Жирона, що в Іспанії. Вже 21 лютого фура отримала відмітку про проходження митниці в Ягодині.

«І це при тому, що час стояння в черзі для наших водіїв пару тижнів. Але якщо на твоїх документах штамп компанії «Мamex sp. z o.o». мадам Озигала, то черги для тебе немає. Побратими з Польщі, а ви не знали що в цю гру можна грати вдвох?» – резюмує Полінський.

Вантажні документиВантажні документи

Нагадаємо: Луцьк звернеться до керівників, депутатів та мешканців міст-побратимів Республіки Польща з проханням не блокувати кордони між нашими державами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
05 квітня 2024
07 березня 2024
20 лютого 2024
16 лютого 2024
15 лютого 2024
09:17
12 грудня 2023
05 грудня 2023
24 листопада 2023
15 грудня 2022
29 листопада 2022