Поділитись:

На Волині дозволили присутність глядачів на спортивних змаганнях

Четвер, 22 лютого 2024, 14:30
Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Відтепер на Волині не забороняється присутність глядачів на змаганнях з дотриманням додаткових заходів безпеки для організації та проведення в Україні чемпіонатів, кубків, всеукраїнських змагань від різних вікових груп в умовах ведення воєнного стану, крім територій, на яких ведуться бойові дії.

Про це повідомив начальник Волинської ОВА Юрій Погуляйко за результатами засідання Ради оборони області, що відбулося 21 лютого 2024 року.

Відповідні зміни були затверджені на рівні центрального рівня виконавчої влади, а саме Міністерством молоді та спорту України. А отже, рішенням Ради оборони їх запровадили в дію на рівні Волині. Зокрема, внесли зміни до наказу начальника обласної військової адміністрації «Про проведення спортивних заходів в умовах воєнного стану».

Тож для зручності в області розробили ПАМ’ЯТКУ, у якій прописані порядок та процедура проведення масових заходів на місцевому рівні. Так, якщо культурний, фізкультурно-оздоровчий чи спортивний захід відбувається на території кількох територіальних громад, необхідне погодження з відповідними районними військовими адміністраціями. У разі, якщо це чемпіонати України чи інші заходи обласного рівня, то з Волинською обласною військовою адміністрацією.

«Пам’ятка розроблена та затверджена для того, щоб безпекові умови під час воєнного стану були підтримані належним чином», – зазначив начальник ОВА Юрій Погуляйко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів