Поділитись:

Біля Луцької міськради «закатують гроші» у бруківку. Військові обурені (відео)

П'ятниця, 23 лютого 2024, 19:01
Біля Луцької міськради «закатують гроші» у бруківку. Військові обурені (відео)

У Луцьку неподалік міської ради знову вкладають бруківку, а не спрямовують кошти на ЗСУ.

Депутат від фракції Громадянський рух «Свідомі» Михайло Наход на своїй сторінці у фейсбук розповів, що про це йому просигналізували військовослужбовці, які нині перебувають на лікуванні.

«Днями у Луцьку на перехресті вулиць Мистецька (колишня Даргомижського), Кривий Вал та Набережної з’явилася будівельна техніка, робітники та... бруківка. Активно ремонтують невелику частину між двома вулицями. Мені, як депутату, просигналізували військові, які зараз перебувають на лікуванні про цей факт, а саме що бруківку вкладають тоді, коли міською радою визначено пріоритети – максимально кошти спрямовувати на ЗСУ. Я вважаю, що це ганебний прояв дій керівництва міста і як обранець громади, я не міг не відреагувати. Це чергове закопування грошей!!!», – йдеться у повідомленні.

Біля Луцької міськради «закатують гроші» у бруківку. Військові обурені (відео) 

Він також згадав про реконструкцію кільця біля Променя, яку не потрібно було здійснювати.

«А наразі проводять ніби невеликі обсяги робіт, але це дуже показово», – додає депутат.

Михайло Наход не бачить необхідної та критичної ситуації у негайному ремонті бруківки на цій ділянці. Проте наголосив на можливості тут ямкового ремонту дороги.

Біля Луцької міськради «закатують гроші» у бруківку. Військові обурені (відео) Біля Луцької міськради «закатують гроші» у бруківку. Військові обурені (відео) 

«Ось так виходить – рішення приймаються одні, а керівництво міста вказівки дає інші. Можна скільки завгодно вихвалятися купленими за бюджетні кошти дронами та іншими засобами, але одночасно відмовитися від схем «закатування грошей» в бруківку важко», – резюмував він.

У коментарі телеканалу «Конкурент TV» очільник департаменту ЖКГ Луцької міськради Микола Осіюк повідомив, що це не новий ремонт. За його словами, тривають роботи, які не завершили минулого року. 

«Ми робили капітальний ремонт на ділянці Богдана Хмельницького і сюди до заправки. І так само передбачалося дві доріжки, і там ще буде пішохідний перехід. Тобто завершуються ті роботи, які не встигли минулого року зробити», – повідомив він. 

За словами депутатів, такий підхід до роботи та ігнорування протестів лучан, та прийнятого міською радою рішення щодо спрямування коштів на ЗСУ є неприпустимим. І є простим «засипанням» бюджетних коштів у землю, які б могли піти на інші, пріоритетніші потреби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 квітня 2024
17:26
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024