Поділитись:

Прем’єр Болгарії Ніколай Денков приїхав в Україну

Понеділок, 26 лютого 2024, 09:40
Прем’єр Болгарії Ніколай Денков приїхав в Україну

Прем’єр-міністр Болгарії Ніколай Денков розпочав свій візит до України разом з іншими членами болгарського уряду.

Про це у понеділок, 26 лютого, повідомив сайт novinite.com.

У цій поїздці до нього приєдналися ключові члени болгарського уряду, включаючи міністрів юстиції, навколишнього середовища та енергетики – Атанаса Славова, Юліана Попова та Румена Радева відповідно.

Крім того, до складу делегації входять заступники міністрів оборони та закордонних справ Станімір Георгієв і Тихомір Стойчев, а також начальник оборони адмірал Еміль Ефтімов.

Примітно, що болгарські чиновники обрали своїм транспортом до України поїзд.

Прем'єр-міністр прибув до столиці України Києва, «щоб підкреслити, що уряд Болгарії твердо стоїть на боці справедливості та продовжуватиме захищати незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України».

«Болгарія підтримує незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України в межах своїх міжнародно визнаних кордонів», – нагадав Денков перед від’їздом.

Болгарія «також підтримує українську формулу справедливого, всеосяжного і тривалого миру, заснованого на принципах Статуту ООН і міжнародного права, а також усі зусилля щодо всесвітнього мирного саміту за найширшої міжнародної підтримки», йдеться в пресрелізі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів