Поділитись:

Луцькрада збільшила перелік вулиць, які відремонтують у 2017 році: адреси

Четвер, 30 березня 2017, 16:49
Луцькрада збільшила перелік вулиць, які відремонтують у 2017 році: адреси

Луцька міська рада запланувала на 2017 рік додатково здійснити капітальний ремонт більше десяти вулиць, на що з бюджету залучать майже 17 мільйонів гривень.

Доповнення переліку об'єктів капітального ремонту вулиць оприлюднив секретар Луцької міської ради Ігор Поліщук.

Рішення про розширення списку вулиць депутати прийняли на 21 сесії Луцькради, яка відбулася 29 березня.

Ігор Поліщук у коментарі "Конкуренту" зазначив, що до додаткового переліку потрапили вулиці, які перебувають в критичному стані, або вулиці в центральному і прилеглих районах міста.

Луцькрада збільшила перелік вулиць, які відремонтують у 2017 році: адреси

Зі слів секретаря, він дав доручення підготувати на позачергову сесію проект рішення про виділення фінансування на ремонт згаданих вулиць із вільних залишків.

Нагадаємо: частина депутатів міської ради, які представляють політичні сили "УКРОП", "Батьківщину", "Радикальну партію", а також "втікачі" з "БПП" Олександр Козлюк та Євген Ткачук, сформувавши більшість у кількості 24 депутатів, припинили повноваження секретаря Юлії Вусенко та обрали секретарем ради Ігоря Поліщука.

Представники фракцій "Солідарність", "Самопоміч", "Свобода" та "Народний контроль", а також позафракційний Микола Яручик зійшлися в позиції, що припинення повноважень секретаря відбулося з порушенням чинного законодавства. Вони засудили такі дії колег і відмовилися брати участь в переобранні секретаря.

Юлія Вусенко, своєю чергою, оскаржує рішення про припинення її повноважень в суді.

Чергове судове засідання відбудеться 5 квітня у Луцькому міськрайонному суді.

Надрукувати
мітки:
коментарів