Поділитись:

На Волині водій-порушник сунув 100 доларів патрульному в штани (фото)

Середа, 28 лютого 2024, 12:36
На Волині водій-порушник сунув 100 доларів патрульному в штани (фото)

На автодорозі Устилуг – Луцьк – Рівне водій-порушник, який був позбавлений права керувати автомобілем, спробував «домовитися» з патрульними за 100 доларів США.

Про це повідомила у телеграмі пресслужба патрульної поліції Волинської області.

У вівторок, 27 лютого, інспектори, які несуть службу на дорожній станції патрульної поліції, що на автодорозі Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне, виявили порушення ПДР. Водій, який керував автомобілем Mercedes-Benz, здійснив рух в крайній лівій смузі, не маючи наміру здійснити поворот ліворуч, розворот або випередження.

Поліцейські зупинили автівку. Перевіряючи документи у його 36-річного керманича, вони встановили, що чоловік був позбавлений права керування транспортними засобами, а після цього вже притягався до відповідальності за водіння без посвідчення водія.

Під час спілкування громадянин пропонував інспекторам грошові кошти. Його неодноразово попередили, що за такі дії є кримінальна відповідальність, однак водій проігнорував слова поліцейських та поклав до кишені штанів одного з патрульних грошові кошти в розмірі 100 доларів США.

На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу.

На Волині водій-порушник сунув 100 доларів патрульному в штани (фото)На Волині водій-порушник сунув 100 доларів патрульному в штани (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів