Поділитись:

"Перестаньте писати замовні матеріали", – дружина Нестерука до журналістів

П'ятниця, 31 березня 2017, 10:31

Дружина депутата Луцької міської ради Петра Нестерука заликає журналістів перестати змінати і писати замовні і політично вигідні матеріали.

Про це Неля Нестерук написала у Facebook.

Нагадаємо: нещодавно в ЗМІ з'явилися матеріали, в яких йшлося про те, що депутат нібитоторгує контрафактною горілкою в мережі магазинів "Гроно". Фіскали перевірили магазини Нестерука, однак не знайшли продукції з ознаками підробки.

"Зауважу, що лише вчора пройшли перевірки співробітниками ДФС області в магазинах та на підприємстві в цілому, були виявлені незначні порушення, але зовсім ніяк не пов'язані з фальсифікатом, акцизні марки лікеро-горілчаних напоїв не мають жодних ознак підробки – підтвердили ДФС! Хоча в своїх щоденних сюжетах журналісти ТК "Аверс" намагаються довести свою жахливу теорію брехні та забруднити ім'я мого чоловіка та нашого підприємства! Як мати трьох дітей і віруюча в Бога людина прошу дати мені можливість зайнятись важливішими справами перед великим святом Воскресіння Господнього, а не витрачати час на відписування і пояснення вашої брехні!" – написала з цього приводу дружина депутата.

З її слів, на підприємстві, яке вона очолює, працює 80 людей. За минулий рік до міського бюджету було сплачено близько 2 млн. грн податків, постійно проводяться планові комплексні перевірки.

"Не знаю, що могло спричинити таке Раптове і Безпідставне загострення уваги, із закидами приниження та неправдивої інформації на мою сім'ю а також репутацію підприємства! Прошу перестати знімати замовні чи політично вигідні матеріали! Закликаю репортерів телекомпанії "Аверс" та інформаційного агенства "Волинські новини" зайнятися справжньою журналістикою, об'єктивною, неупередженою та достовірною!" – написала Неля Нестерук.

Надрукувати
мітки:
коментарів
20 грудня 2023
18 грудня 2023
16 листопада 2023
09:44
19 грудня 2022
30 травня 2022
05 травня 2022
27 квітня 2022
27 березня 2022
13 березня 2022