Поділитись:

"Бойова машина Волині" підкорила туристичну виставку в Києві (фото)

П'ятниця, 31 березня 2017, 10:51

На найбільшій міжнародній туристичній виставці UITT "Україна — Подорожі та Туризм 2017" у Києві місто Луцьк став приємним відкриттям для багатьох – і потенційних туристів, і туроператорів.

Біля стенду нашого міста неймовірна кількість відвідувачів, які цікавляться принадами Луцька та календарем подій, – про це у Facebook пише начальник управління туризму та промоції міста Луцької міської ради Катерина Теліпська.

Зі слів начальника управління, цьогорічний стенд Волині став значно більшим, адже, крім міста Луцька, до заходу долучилась вся область, яка пропонує захоплюючі подорожі Волинню.

"А фішкою нашого стенду в цьому році стала "бойова машина Волині" – "Волинянка", подорожі на якій вже зовсім скоро турфірма " Нові мандри" розпочне у Луцьку. Повз неї не можуть пройти ні діти, ні дорослі", – йдеться у дописі Катерини Теліпської.

Як зазначила начальник управління туризму та промоції міста Луцької міської ради, саме туристична фірма "Нові мандри", яка є членом Туристичного альянсу Луцька та однією із тих компаній, що активно привозить туристів до Луцька та області, підготувала цю неймовірну пропозицію – туристичні прогулянки містом на "Волинянці". На тій самій "Волинянці", що випускалась на луцькому автозаводі, і була визнана найкращою на Туринській автовиставці ще в 1978 році.

Надрукувати
мітки:
коментарів