Поділитись:

П'яний як чіп: у Луцьку голий водій замкнувся у своєму авто від патрульних (відео)

Четвер, 29 лютого 2024, 14:51
П'яний як чіп: у Луцьку голий водій замкнувся у своєму авто від патрульних (відео)

У Луцьку, на бульварі Дружби Народів, п’яний водій хотів втекти від патрульних, які приїхали на виклик.

Про це йдеться у сюжеті телеканалу «Конкурент TV».

Інцидент стався пізно ввечері вчора, 28 лютого. Правоохоронцям вдалось заблокувати автомобіль сп'янілого керманича. На кадрах видно, що дві патрульні автівки не дають проїхати чоловіку.

«Як стверджують очевидні, водій був в неадекватному стані. Спершу він закрився у своїй автівці й увімкнув музику на всю гучність. Згодом він почав кричати та лаятися у бік патрульних», – зазначають журналісти.

Згодом правоохоронці таки вмовили водія вийти з автомобіля. Виявилося, що він був напівоголений та босий.

У коментарі журналістам поліцейська Єлєна Гасюк розповіла, що патрульні приїхали через виклик сусідів.

«Учора патрульні приїхали на виклик щодо порушення правил дорожнього руху. Мешканці бульвару Дружби Народів повідомили, що їхній сусід п'яним сів за кермо свого транспортного засобу Audi та почав рух. На місці патрульні припинили правопорушення та встановили, що чоловік дійсно мав ознаки алкогольного сп'яніння», – кажуть у поліції.

Єлена Гасюк додає, що чоловік відмовився проходити освідування й, крім того, його на 10 років позбавили права керування транспортним засобом.

Патрульні склали на водія протокол про керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння й інші адмінматеріали.

Нагадаємо: у Луцьку на вулиці Конякіна лікар збив жінку, яка переходила дорогу на пішохідному переході, до того ж, із ліхтариком. Через дорожньо-транспортну пригоду постраждала отримала інвалідність, а медик виплатив їй три тисячі гривень компенсації та відбувся умовним покаранням. Проте потерпіла просить змінити вирок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 квітня 2024
17:26
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024