Поділитись:

На Волині набирає популярності новий бренд ковбаси*

Вівторок, 05 березня 2024, 12:00
На Волині набирає популярності новий бренд ковбаси*

«Переспівські ковбаси» – новий волинський бренд, який має глибоке коріння та власні традиції, перевірені часом. Понад 30 видів різної продукції, яка відрізняється чудовим та насиченим смаком, високою якістю та доступною ціною. В асортименті: сардельки, напівкопчені, варені та копчено-варені ковбаси, печена продукція та м’ясні делікатеси.

Виготовляє смакоту компанія «Омега Плюс», керує якою Олена Каленюк – донька відомого в області фермера та фахівця харчової галузі Анатолія Каленюка.

Виробники ковбас у третьому поколінні

«Омега Плюс» розпочинала свою діяльність з обвалювання м’яса. Упродовж років вони постачали сировину виробникам ковбасних виробів. Згодом зрозуміли, що необхідно повертатися до витоків і також займатися переробкою. Так і з’явилися «Переспівські ковбаси».

Підприємство розпочало з виробництва невеликого асортименту крафтових виробів з подальшою реалізацією у фірмовому магазині. З часом бізнес вирішили масштабувати. Ціль – поступова експансія у всі регіони України.

Потужності підприємства знаходяться у Переспі, обабіч дороги Луцьк-Ковель. Поряд – власне кафе та фірмовий магазин, де можна поласувати родинною продукцією за найкращою ціною. Окрім Олени Каленюк, активну участь в розвитку бренду беруть її сини, які відповідають за налаштування багатьох процесів та контролюють виробництво. Всі вони мали і мають чудового наставника – Анатолія Каленюка.

На Волині набирає популярності новий бренд ковбаси* 

Анатолій Каленюк – засновник СФГ «Чебені Плюс». Його фермерське господарство кілька десятків років фахово займається тваринництвом. Воно є основним постачальником сировини для «Переспівських ковбас». Але найголовніше те, що Анатолій Олексійович має величезний досвід у м’ясо-ковбасній індустрії та стояв біля витоків цієї галузі у Волинській області.

Для виробництва «Переспівських ковбас» використовують усе найкраще. І свинок годують лише безпечними та сертифікованими кормами, а їхнім вирощенням займаються професіонали, які посилено дотримуються максимальних заходів безпеки.

Не менш суворо контролюють безпеку і в цехах «Омеги Плюс», де створюється кінцева продукція. На виробництві запроваджено та сертифіковано систему управління безпечністю харчових продуктів HACCP ISO:22 000. Більше того, Олена Каленюк є експертом у запровадженні цих систем, що лише підвищує довіру до виробника.

Що пропонують «Переспівські ковбаси»

Асортимент «Переспівських ковбас» налічує понад 30 найменувань, які можна розділити на категорії: варені ковбаси та сардельки, напівкопчені та варено-копчені ковбасні вироби, печена продукція та м’ясні делікатеси.

На Волині набирає популярності новий бренд ковбаси* 

Виробничі цехи «Омеги Плюс» обладнано передовими та перевіреними технологіями для харчового виробництва. Там, як було згадано вище, дотримуються найсуворіших заходів безпеки. У комплексі з якісним м’ясом, правильно підібраними спеціями та родинною рецептурою виходить відмінний кінцевий продукт, який залишається доступним для покупця з будь-яким гаманцем.

Придбати смакоту можна в роздрібних точках області, а також у фірмовому магазині за адресою: село Переспа, вулиця Ковельська, 49.

Також підписуйтеся на Instagram «Переспівських ковбас» за посиланням: https://www.instagram.com/perespivski.kovbasy/

Сайт «Переспівських ковбас»: https://perespivski.com/

Надрукувати
мітки:
коментарів