Поділитись:

Лучанин вивів людину з охопленої вогнем квартири: деталі ранкової пожежі (фото)

Вівторок, 05 березня 2024, 10:39
Лучанин вивів людину з охопленої вогнем квартири: деталі ранкової пожежі (фото)

У Луцьку небайдужий перехожий вивів з палаючої квартири на першому поверсі двоповерхового будинку її господаря ще до приїзду вогнеборців.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці ГУ ДСНС України у Волинській області.

Нагадаємо, зранку у вівторок, 5 березня, у Луцьку на вулиці Потебні сталася пожежа у двоповерховому будинку. Повідомлення про загоряння в квартирі на першому поверсі до Служби порятунку 101 надійшло о 08:18. На виклик направили чергові караули 1-ї та 2-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Луцьк.

Прибувши на місце виклику, пожежники провели розвідку і з’ясували, що небайдужий мешканець Луцька, який проходив повз місце події, вивів людину з квартири на свіже повітря. Власник помешкання від госпіталізації відмовився.

Існувала загроза поширення вогню на всю квартиру та будинок, тож рятувальники подали на гасіння водяні стволи. Через сильне задимлення вогнеборці працювали в апаратах для захисту органів дихання.

О 08:24 загоряння локалізували, о 08:32 – ліквідували.

Всього на гасіння було залучено 11 рятувальників та дві одиниці спеціальної техніки.

Причина та обставини пожежі встановлюються.

Лучанин вивів людину з охопленої вогнем квартири: деталі ранкової пожежі (фото)Лучанин вивів людину з охопленої вогнем квартири: деталі ранкової пожежі (фото)Лучанин вивів людину з охопленої вогнем квартири: деталі ранкової пожежі (фото)Лучанин вивів людину з охопленої вогнем квартири: деталі ранкової пожежі (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів