Поділитись:

У Луцьку масово скаржаться на голого чорта на бігбордах (фото)

Вівторок, 05 березня 2024, 13:45
Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

До Луцької міської ради надійшли численні скарги на рекламні сюжети на білбордах місцевого оператора.

Як повідомили у КП «Луцькреклама», на цих рекламних площах показували одне з онлайн-казино. Бігборди містили зображення напівоголеного чоловіка, який має «непритаманні людині зображення вух з надягнутою каскою з рогами та написом «ПеклоБуД».

У зв’язку з цим комунальне підприємство «Луцькреклама» скерувало відповідне подання до Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області для проведення вивчення заявлених фактів

«У результаті перевірки було встановлено, що така реклама порушує етичні, гуманістичні, моральні норми, нехтує правилами пристойності. Використання зображення напівоголеного чоловіка в рекламі є дискримінаційним за ознакою статі. Подібний підхід є свідченням непрофесійності та використання недобросовісних маркетингових практик. Реклама визнана ДИСКРИМІНАЦІЙНОЮ, що підтверджено експертним висновком наданим ВГО «Українська Асоціація Маркетингу», – йдеться у повідомленні.

За результатами розгляду справ щодо дискримінаційної реклами прийняли рішення про накладення на рекламодавця штрафу на загальну суму - 44,85 тис. грн.

У Луцьку масово скаржаться на голого чорта на бігбордах (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів