Поділитись:

"Нова пошта" підвищила ціни на послуги

Понеділок, 03 квітня 2017, 10:52

Компанія "Нова пошта" запроваджує оновлені тарифи на послуги доставки в Україні.

Вони набули чинності 1 квітня, – повідомляє прес-служба.

Зокрема, в середньому на 3-5 грн змінюються тарифи на доставку до відділення посилок вагою від 5 до 15 кг, посилок та документів з мінімальної вагової категорії до 0,1 кг, а також документів і посилок за типом "Адреса-Адреса".

Компанія також переглянула вартість доставки вантажів (понад 30 кг), в тому числі палетованих, у відділення та за адресою. Ця зміна стосуватиметься доставки у всі тарифні зони. Крім того, вартість зворотної доставки документів по Україні з одного відділення в інше зміниться на 3 грн, адресної – на 5 грн. Детальніше про зміни можна дізнатися з оновлених прайс-листів. Їх можна переглянути за посиланнями: для приватнихтабізнес-клієнтів.

Зміни спричинені зростанням видатків на забезпечення логістичних процесів, зокрема, в компанії фіксують збільшення витрат на пальне на 15 % у порівнянні з жовтнем 2016 року. Крім того, на тлі поетапного підняття цін на комунальні послуги в "Нова пошта" на 10 % зріс фонд утримання приміщень.

Враховуючи всі нововведення, оновлені тарифи "Нова пошта" залишаються найвигіднішими на ринку експрес-доставки з точки зору співвідношення ціни та якості сервісу. На цей час до мережі компанії входить понад 2 300 відділень. "Нова пошта" забезпечує адресне обслуговування мешканцям понад 28 000 населених пунктів в Україні. До тарифів на доставку "Нова пошта" входить багато безкоштовних сервісів, серед яких: інформування про статус відправлень шляхом SMS та у месенджері Viber, підйом на/спуск з поверха посилок вагою до 30 кг, забезпечення фірмовими пакетами для дрібних посилок, безкоштовне зберігання відправлень до 5 днів, доставка у вихідні дні, цілодобова підтримка клієнтів через контакт-центр тощо.

Нагадаємо: нещодавно "Укрпошта" підвищила тарифи.

Надрукувати
мітки:
коментарів