Поділитись:

Що варто знати про купівлю та продаж нерухомості?

Четвер, 14 березня 2024, 21:44
Що варто знати про купівлю та продаж нерухомості?

Придбання чи продаж нерухомості — справа, пов’язана зі значними витратами. Отже, до неї треба серйозно підготуватися, вивчити якомога більше правил та нюансів, щоб зменшити ризики невдалої угоди. А якщо бажаєте зовсім їх уникнути, краще звернутися до надійного агентства нерухомості.

Наприклад, за посиланням https://www.atlanta.ua/uk/chernovtsy/filters/prodazha/kvartiry ви знайдете варіанти квартир у Чернівцях, що пропонує АН Атланта. Співпрацюючи з цією компанією, можна бути впевненим у безпеці та результаті.

Як вибрати агентство нерухомості?

Список агентств нерухомості дуже великий, і вибрати буває складно. Але є декілька критеріїв, які допоможуть визначитися:

  • масштаб агентства;

  • репутація; 

  • безпека здійснених угод.

Краще звернутися до великих компаній, які давно працюють на ринку, мають декілька філій та значний штат співробітників. Агентство пропонує великий вибір нерухомості у різних містах. Погортавши каталог, ви знайдете значно більше пропозицій в Україні та за її межами.

У вивченні питання репутації допоможуть відгуки знайомих чи колишніх клієнтів агентства. З них ви дізнаєтеся про професійність співробітників та прозорість оформлення договорів.

Перед підписанням угоди з агентством варто уважно прочитати її з метою визначення ступеня відповідальності, що беруть на себе ріелтори стосовно юридичної перевірки нерухомості.

Оформлення угод із нерухомістю

Якщо ви вже визначилися з агентством, більшість дій ріелтор та юристи зроблять за вас. Спеціалісти підберуть бажаний варіант житла або ж знайдуть покупців, якщо продаєте нерухомість.

Далі розпочинається процес аудиту документів та юридичної чистоти угоди. Перевіряється, чи немає співвласників житла, чи не є воно арештованим або під заставою тощо. Відбувається узгодження деталей, після чого підписують попередній договір із сумою завдатку. Коли обидві сторони готові, підписують угоду купівлі-продажу у присутності нотаріуса.

Звернувшись до АН Атланта, ви позбавите себе проблем та ризиків, пов’язаних із придбанням або продажем нерухомості. Тут підберуть варіант, що максимально відповідає вашим уподобанням.

Надрукувати
мітки:
коментарів