Поділитись:

У Луцьку молодики запирскали обличчя чоловіка балончиком (відео)

П'ятниця, 15 березня 2024, 12:52
У Луцьку молодики запирскали обличчя чоловіка балончиком (відео)

У Луцьку ввечері 14 березня розгорівся конфлікт між молодиками та дорослим чоловіком.

Відповідне відео почало ширитись місцевими телеграм-каналами. 

На кадрах видно, як між компанією молодих хлопців та старшим чоловіком зав'язався конфлікт. Зі слів молодиків, вони вели пряму трансляцію в інстаграмі й до них раптово підійшов невідомий та почав сварку й штовханину. 

«Він почав до нас приставати, Саня не розгубився і почав його відштовхувати. Потім він вчепився до мене. З натовпу вийшов чоловік і сказав відійти від нас, бо запирскає обличчя перцевим балончиком. Саня викликав поліцію, цей мужик підходить до мене впритул і я заливаю його «перцем», згодом приїхала поліція», – пише у своєму телеграм-каналі один з учасників конфлікту. 

Опісля словесних перепалок та штовханини молодик таки пирснув в обличчя чоловіку, ймовірно, з перцевого балончика. Той одразу схилився та закрив лице руками.

У коментарі журналістам сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» правоохоронці повідомили, що до них за цим фактом ніхто не звертався, але вони з'ясовуватимуть усі обставини ймовірного порушення. 

«З цього приводу ніхто до поліції не звертався, але, за виявленим фактом у соціальних мережах, зареєструємо в журналі єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події і будемо з'ясовувати, що за ситуація, хто причетний», – кажуть правоохоронці. 

Нагадаємо: у Луцьку біля РЦ «Промінь» зухвалі молодики на «мерседесі» влаштували вечірній дрифт

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024