Поділитись:

Очільник луцької "Солідарності" вимагає припинити провокації

Понеділок, 03 квітня 2017, 15:22
Очільник луцької

Очільник партії "Солідарність" у Луцькій міській раді Петро Нестерук вимагає, аби правоохоронні органи знайшли та покарали злочинців, причетних до інциденту з пошкодженням вікон у офісі Блоку Петра Порошенка "Солідарність", що на проспекті Волі, 29.

Про це він написав у мережі Facebook.

Нагадаємо: уночі невідомі каменем розбили вікно в офісі партосередку "БПП "Солідарність".

Зі слів Петра Нестерука, цей інцедент – продовження провокацій проти нього самого та партійного осередку "БПП "Солідарність".

"Спочатку вони критикували, потім оббріхували, тиснули на бізнес, вчора влаштовували провокації а сьогодні залякують, кидаючи каміння у вікна. Що буде завтра???!
Звертаюсь до правоохоронних органів з вимогою знайти та покарати злочинців, запобігти продовженню провокацій. Луцьк ніколи не був містом, де за іншу думку, протилежний точку зору чи критику, залякували застосовуючи бандитські методи", – зазначив депутат міськради.

Нагадаємо: нещодавно інформаційне агентство Волинські новини опублікувало інформацію про те, що депутат Луцької міської ради Петро Нестерук нібито торгує контрафактною горілкою в мережі магазинів "Гроно". Тож він звернувся до керівництва ДФС у Волинській області з проханням якнайшвидше санкціонувати перевірки підрозділом якості товарів у мережі магазинів "Гроно". У результаті перевірки було встановлено, що марки акцизного податку, якими маркована горілчана і тютюнова продукція, що реалізується в мережі магазині "Гроно" у м. Луцьку, не мають ознак підробки.

Надрукувати
мітки:
коментарів