Поділитись:

У Луцькій громаді попрощалися із загиблим на Харківщині Олександром Літвінцовим (фото)

П'ятниця, 15 березня 2024, 13:44
У Луцькій громаді попрощалися із загиблим на Харківщині Олександром Літвінцовим (фото)

У селі Забороль Луцької громади провели в останню путь загиблого на Харківщині 28-річного військовослужбовця Олександра Літвінцова.

Про це повідомила у телеграмі пресслужба Луцької міської ради.

Мешканець села Забороль Літвінцов Олександр Сергійович 13 жовтня 1995 року народження, був призваний на військову службу по мобілізації на посаду стрільця у складі стрілецького батальйону.
 
Солдат Олександр Літвінцов загинув 16 грудня 2023 року під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Першотравневе Харківської області.

У п'ятницю, 15 березня, у Соборі Пресвятої Богородиці в селі Забороль відбувся чин похорону військовослужбовця Олександра Літвінцова.

Провести військовослужбовця в останню дорогу прийшли побратими, родина та односельці, а також представники влади.

Поховали полеглого воїна на місцевому кладовищі.

Редакція сайту новин Луцька «Конкурент» висловлює співчуття рідним і близьким загиблого.

У Луцькій громаді попрощалися із загиблим на Харківщині Олександром Літвінцовим (фото)У Луцькій громаді попрощалися із загиблим на Харківщині Олександром Літвінцовим (фото)У Луцькій громаді попрощалися із загиблим на Харківщині Олександром Літвінцовим (фото)У Луцькій громаді попрощалися із загиблим на Харківщині Олександром Літвінцовим (фото)У Луцькій громаді попрощалися із загиблим на Харківщині Олександром Літвінцовим (фото)У Луцькій громаді попрощалися із загиблим на Харківщині Олександром Літвінцовим (фото)У Луцькій громаді попрощалися із загиблим на Харківщині Олександром Літвінцовим (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів