Поділитись:

Під час «виборів» росіяни скидали гроші на дрони для української розвідки, – ГУР

Четвер, 21 березня 2024, 15:19
Під час «виборів» росіяни скидали гроші на дрони для української розвідки, – ГУР

Під час міжнародного благодійного збору на закупівлю чергової партії ударно-розвідувальних безпілотників "Сич" для підрозділів Головного управління розвідки Міноборони найактивнішими виявились громадяни Росії.

Про це інформує пресслужба ГУР, – пише УП.

Повідомляється, що за чотири дні, до волонтерської акції, яку проводить телеканал «Freedom», долучилося майже 3000 людей. З них ― 1538 росіян, зокрема 200 москвичів, які відсканували qr-код із екранів своїх телевізорів та ґаджетів.

«Символічно, що пік донатів на дрони для українських розвідників від громадян держави-агресора збігся із проведенням так званих "виборів Путіна". Замість участі у кремлівському фарсі свідомі росіяни вирішили проголосувати доларом і євро заради свободи своєї держави. Це найкраща інвестиція у вільне майбутнє Росії, яке може настати лише у разі цілковитого знищення та демонтажу терористичного режиму в Кремлі», – йдеться в повідомленні.

Деталі: Зазначається, що до міжнародного збору на БПЛА «Сич» для воєнних розвідників також долучились українці, які перебувають за кордоном, громадяни Латвії, Німеччини, Польщі, Молдови та інших держав.

Необхідна сума ― 25 мільйонів гривень. Збір триває.

Реквізити можна знайти тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів