Поділитись:

«Допомогою для ЗСУ влада Луцька прикриває мільйонні тендери», – депутат Михайло Наход (відео)

Субота, 23 березня 2024, 09:53
«Допомогою для ЗСУ влада Луцька прикриває мільйонні тендери», – депутат Михайло Наход (відео)

Депутати «Громадянського руху «Свідомі» почали активно висловлювати свою позицію у Луцькій міській раді через те, що влада міста, прикриваючись допомогою для ЗСУ, оголошує мільйонні тендери, які не на часі.

Про це депутат Луцької міської ради від фракції «Громадянський рух «Свідомі» Михайло Наход повідомив у програмі «Теревені про Луцьк» на телеканалі «Конкурент TV».

«Коли почалося повномасштабне вторгнення, то всі депутати різних фракцій збавили рівень своєї участі, як правило, підтримували ініціативи, які виходили від влади, від керівництва міста, тому що розуміли: людям потрібно демонструвати єдність та робити усе, щоб максимально допомагати Збройним силам.

Але коли з однієї сторони, декларується допомога Збройним силам, а з іншої – оголошуються тендери на бульвар Дружби народів чи коли на приватні котельні йдуть понад 30 мільйонів щороку, то ми не могли мовчати та почали більш активно висловлювати свою позицію», – сказав депутат.

Разом з тим Михайло Наход розповів, що у громадському та політичному середовищі деякі люди почали поширювати чутки, начебто команда «Свідомих» активізувалася через те, що на сесії не проходять рішення про зміну цільового призначення земельної ділянки на вулиці Архітектора Метельницького. Мовляв, це робиться у приватних інтересах.

«Насправді це зовсім не так. Питання зміни цільового призначення якоїсь земельної ділянки – це зовсім не те питання, яке мало б в сесійній залі обговорюватися.  

За генеральним планом саме там має бути багатоквартирна забудова. А окремі люди спеціально це питання гальмують, міський голова це радо підтримує, створюються нерівні умови для різних представників бізнесу в Луцьку», – зауважив Наход.

За словами депутата, зовсім не це підштовхнуло фракцію «Громадянського руху «Свідомі» до більш активної позиції.

«Саме підтримка Збройних сил, виділення коштів на оборону стали тим наріжним каменем, який нас змусив діяти активніше», – наголосив Михайло Наход.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів