Поділитись:

У центрі Володимира – жорстока бійка: на місці працювали медики та поліція (відео)

Понеділок, 25 березня 2024, 09:14
У центрі Володимира – жорстока бійка: на місці працювали медики та поліція (відео)

У Володимирі, на площі Героїв, – масова бійка між молодиками.

Про це йдеться у сюжеті телеканалу «Конкурент TV».

Інцидент стався 24 березня, ввечері на площі Героїв. Відповідні кадри опублікували місцеві в одному з телеграм-каналів. На відео видно, як понад десять молодиків з'ясовують між собою стосунки. Крім того, у ситуацію намагались втрутитись і дівчата.

«На відео видно момент, як один хлопець підбігає зі спини до іншого та перекидає його через себе головою вниз. Останній після удару об землю лежав та не рухався», – йдеться у сюжеті.

На місце бійки прибули поліцейські та медики, перші проводять розслідування.

У коментарі журналістам сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» в пресслужбі поліції повідомили, що один з учасників бійки отримав легкі тілесні ушкодження, але від написання заяви відмовився.

«Було повідомлення на 102 про бійку. Правоохоронці виїжджати на місце, припинили правопорушення, встановили учасників інциденту. Як зʼясувалося, один з них отримав легкі тілесні ушкодження. Від написання заяви він відмовився. Факт зареєстровано в журналі єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події, перевірка триває», – зазначили у поліції.

Нагадаємо: у селі Мокрець Турійської громади в кількох десятках метрів один від одного знайшли у рові тіла подружжя. Жителька села Світлана Селещук разом зі своїм чоловіком Олександром вийшли зі святкування дня народження сусідів 10 березня ввечері та рушили додому. Однак до своєї оселі вони, на жаль, так і не дісталися… Знайшли їх 11 березня вранці – мертвими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів