Поділитись:

Україна – Ісландія: прогноз на матч фіналу плей-оф кваліфікації до Євро-2024

Вівторок, 26 березня 2024, 12:43
Україна – Ісландія: прогноз на матч фіналу плей-оф кваліфікації до Євро-2024

Сьогодні, 26 березня, збірна України зіграє у фіналі плей-оф кваліфікації до Євро-2024. Суперником «синьо-жовтих» буде непоступлива Ісландія. Стартує ж гра в польському Вроцлаві о 21:45 за київським часом.

Журналісти сайту «Конкурент. Футбол» зробили прогноз результатів гри.

Україна

Наша команда з великими труднощами пройшла у півфіналі Боснію. Українці 80 хвилин мучились із щільним захистом суперника, а потім забили 2 голи, реалізувавши обидва свої моменти, і цього вистачило для виходу у фінал. Проте після гри ні гравці, ні тренер не були задоволені тим, як ми провели той матч. А також вони говорили про те, що з Ісландією таке не пройде і потрібно виправляти помилки. Ось і подивимось, як їм це вдасться. 

В Реброва є проблеми з вибором стартового складу. Зінченко лише нещодавно відновився від травми, як і Циганков, який взагалі був поза заявкою на гру з Боснією. Тому навіть Ребров говорив на пресконференції, що рішення про їх участь у матчі прийматимуть безпосередньо перед грою. А ось що точно можна сказати, так це те, що вони перебувають не в оптимальних кондиціях, що створює додаткові труднощі для тренерського штабу.

Ісландія

Вже по ходу відбору «вікінгів»очолив Оге Гарейде, і після того команда програла всі 3 виїзні матчі кваліфікації. Але в плей-оф змогла перервати цю серію, здолавши Ізраїль. Причому зробили ісландці це впевнено по рахунку (4-1), але не по розвитку подій у матчі. Тому що на 81-й хвилині рахунок ще був 2-1, і Ізраїль не реалізував пенальті. А вже після цього ісландці добили суперника, забивши ще 2 голи. 

Таким чином, Ісландія зіграє у фіналі. Причому зробить вона це вдруге поспіль. Під час попереднього відбору на Євро-2020 їй теж вдалося перемогли в півфіналі плей-оф кваліфікації (2-1 з Румунією), але потім був виліт у фіналі від Угорщини (1-2). Сподіваємось, цього разу сценарій буде той же. Тим більше, що ісландці ще не мають досвіду успішного проходження плей-оф (2 участі / 2 вильоти). 

Щодо складу, то тут в Ісландії теж не обійшлось без втрат. Основний вінгер «вікінгів» Сігурдсон травмувався у матчі з Ізраїлем та не гратиме сьогодні. Але на полі буде головна зірка команди Гарейде та одноклубник МаліновськогоГудмондссон. Саме його хет-трик забезпечив ісландцям перемогу над Ізраїлем. Тому нам потрібно бути особливо уважними з цим гравцем, бо забивати він вміє по-різному. 

Букмекери бачать великим фаворитом цієї гри Україну – коефіцієнт 1.45

Ми вважаємо, що Україна вийде на Євро-2024:

  • Перемога України – 40%
  • Нічия – 37%
  • Перемога Ісландії – 23%

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів