Поділитись:

Зірка «Сутінків» Роберт Паттінсон вперше став батьком

Середа, 27 березня 2024, 02:32
Зірка «Сутінків» Роберт Паттінсон вперше став батьком

Зірка «Сутінків», британський актор Роберт Паттінсон та його кохана, модель С'юкі Вотергаус, вперше стали батьками.

Про це пише ТСН.

Радісну новину повідомило видання Daily Mail. Парочку заскочили разом, коли вони прогулювалися Лос-Анджелесом. Хоч знаменитості намагалася ховатися від публіки, одягнувши кепки та сонцезахисні окуляри, але їх упізнали. На кадрах, опублікованих виданням, Роберт Паттінсон котив візочок блідо-рожевого кольору. Хоч закохані не розсекречували стать маля, але можна припустити, що в них народилася дівчинка.

До речі, також поки невідомо, коли саме С'юкі Вотергаус народила. Востаннє вона з'являлася на публіці 24 лютого, тоді у моделі ще виднівся вагітний животик. Нині ж на фото від інсайдерів помітно, що кохана Паттінсона відновилася після пологів. Тож, їхній первісток, ймовірно, з'явився на світ наприкінці лютого або на початку березня.

Зазначимо, Роберт Паттінсон та С'юкі Вотергаус перебувають у стосунках від 2018 року. Восени минулого року стало відомо, що пара чекає на народження первістка. Тоді у ЗМІ почали ходити плітки, що закохані одружуються, однак ані Роберт, ані С'юкі не коментували подробиці особистого життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів