Поділитись:

Потап «зашкварився» через афішу виступу у Німеччині як артист «російського ретро»

Четвер, 04 квітня 2024, 17:40
Потап «зашкварився» через афішу виступу у Німеччині як артист «російського ретро»

13 квітня в німецькому місті Білефельд має відбутися концерт українського репера Олексія Потапенка (Потапа), який, попри повномасштабну війну, залишається за кордоном. Під час шоу музикант збирається співати старі хіти гуртів «Потап і Настя», «Врємя і Стекло» та Mozgi. Усе б нічого, та на афіші артист презентований як представник «російського ретро».

На це звернув увагу зірковий оглядач Богдан Беспалов, поділившись власними думками з цього приводу в блозі, – пише Главком. 

Він також підмітив, що на афіші немає жодного натяку на благодійну основу концерту, хоча зазвичай артисти, якщо роблять захід із метою зібрати гроші на ЗСУ чи будь-яку іншу допомогу Україні та українцям, вказують цю інформацію.

Тим часом на афіші великими літерами написано: «RUSSIAN RETRO – POTAP LIVE». 

Потап «зашкварився» через афішу виступу у Німеччині як артист «російського ретро» 

За словами Беспалова, афіша затверджується завжди з менеджментом та самою зіркою, тобто Потап не міг не знати про презентацію себе як «артиста російського ретро».

Блогер висловив свою думку: «У своєму Інстаграмі артист часто говорить, що прославляє Україну на увесь світ. Мабуть, «російське ретро» один із дієвих інструментів Потапа?.. Олексій за роки повномасштабного вторнення настільки себе закопав з точки зору репутаційних зашкварів, що інцидент з афішою ставить жирну крапку в прозорості його проукраїнських намірів та репутації». 

«Шкода, що є цілий ряд медійних людей, які за період повномасштабної війни так і не зрозуміли, не змінились, не відчули біль свого народу. Для таких «зірок» центром Всесвіту залишаються вони самі, але вже в залі без глядачів та шалених оплесків. Зал марнославства та самотності», – додав блогер.

Однак репер і продюсер Потап вирішив виправдатися за запланований виступ на вечірці «російського ретро» в Німеччині. Його жорстко засудили в коментарях. 

Організатори заходу вже змінили афішу через скандал, прибравши згадку про формат вечірки, а сам Потап записав відеозвернення в Instagram, у якому перепросив за афішу, назвавши ситуацію «кіпішем».

«Гутен таг, шановні українці, знаю, кіпіш з приводу афіші. Справедливо. Це людський фактор. І я не один, хто потрапляв у такі ситуації. Як мене тільки не називали, але тільки не так, як на цій афіші. Це була неузгоджена афіша, ми її зараз виправили, я прошу вибачення перед усіма, кого обурило це. Усіх запрошую на концерти, буде весело і вибачте, недогледіли», – заявив він.

Користувачі Мережі жорстко засудили Потапа.

«Щось багато зашкварів за вашою участю», «Ганьба і гидота!!! Кому після цього потрібно вибачення. Хто повірить, що не бачив афішу до того, як її виставили в мережу», «Не п*зди, Потап! Не може афіша бути неузгодженою з артистом! Просто сподівався, що «пронесе», бо гроші не пахнуть. Що зміниться після виправлення афіші? Не прийдуть кацапи в цей клуб? Не сміши, там одна кацапня збирається, а ти як блазень будеш їх розважати», – пишуть у коментарях.

Потапа також розкритикували у твіттері.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
28 квітня 2024
05 квітня 2024
02 квітня 2024
20 березня 2024
20 лютого 2024
14 лютого 2024
12 лютого 2024
17 грудня 2023
21 листопада 2023
08 листопада 2023