Поділитись:

У Луцьку пенсіонер зібрав понад 1 мільйон гривень для ЗСУ (фото)

Понеділок, 08 квітня 2024, 16:16
У Луцьку пенсіонер зібрав понад 1 мільйон гривень для ЗСУ (фото)

Днями у Луцьку під час концерту народного артиста України Павла Дворського підвели підсумки благодійної акції «НАШИМ ВОЇНАМ ДЛЯ ЇХ ПОТРЕБ – АНТИДРОНОВІ РУШНИЦІ І СИСТЕМИ РЕБ».

Ініціатором збору коштів для військових став заслужений діяч мистецтв України, волонтер, пенсіонер Віталій Іваницький.

«За допомогою благодійних внесків сім'ї і родини Іваницьких, багатьох лучан, волинян, з інших областей України, з Італії, Польщі, Ізраїлю, Швейцарії, Іспанії, разом у складчину, з врахуванням виручених грошей від благодійного концерту, було зібрано суму коштів, що становить 653 387 гривень. Ще 471 440 гривень було зібрано благодійних внесків безпосередньо від добродіїв», – розповів Віталій Іваницький.

Безпосередньо на концерті Павла Дворського, який дав концерт у Луцьку без оплати гонорару, для волинської 100-ї бригади було зібрано коштів на суму 181 947 гривень, у тому числі від продажу квитків та аукціону військових трофеїв.  

Віталій Іваницький зауважив, що за зібрані кошти було придбано засоби захисту від ворожих дронів: системи РЕБ, антидронова рушниця, а також старлінк, мобільний блок швидкої зарядки, детектори для виявлення ворожих дронів.

Усе це обладнання було передано безпосередньо в руки і адресно нашим воїнам-землякам із 100-ї волинської бригади ЗСУ.

У Луцьку пенсіонер зібрав понад 1 мільйон гривень для ЗСУ (фото)У Луцьку пенсіонер зібрав понад 1 мільйон гривень для ЗСУ (фото)У Луцьку пенсіонер зібрав понад 1 мільйон гривень для ЗСУ (фото)У Луцьку пенсіонер зібрав понад 1 мільйон гривень для ЗСУ (фото)У Луцьку пенсіонер зібрав понад 1 мільйон гривень для ЗСУ (фото)У Луцьку пенсіонер зібрав понад 1 мільйон гривень для ЗСУ (фото)У Луцьку пенсіонер зібрав понад 1 мільйон гривень для ЗСУ (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів