Поділитись:

Луцька блогерка ледь не втонула на зйомках кліпу

П'ятниця, 12 квітня 2024, 13:43
Луцька блогерка ледь не втонула на зйомках кліпу

Луцька блогерка та співачка Аліна Жук, яка відома за піснями «Волошковий цвіт» та «Ромашки сині», ледь не потонула під час зйомок нової композиції.

Сьогодні, 12 квітня, дівчина презентувала зворушливу пісню під назвою «Лебеді», авторами якої є Нікіта Кісельов та Андрій Осадчук, – пише Уніан.

За словами виконавиці, пісня розповідає про глибокі почуття між закоханими людьми.

«Кохання – найпрекрасніше почуття в житті людини. Воно дає натхнення вірити в краще, планувати майбутнє попри всі труднощі та біди, які створюють реалії сьогодення. Не бійтесь відкривати свої серця для любові. Кохайте і будьте коханими», – зазначила Аліна.

Проте під час створення відеороботи все пішло не за планом. Зйомки кліпу проходили на озері Синевир. Спочатку робота була на межі зриву, адже відбулись збої з електромережами і зникло світло та мобільний зв'язок. Через це Аліна не змогла контролювати робочі процеси і пропала з мережі на 2 дні.

Та коли проблему вдалося владнати, з'явилися погодні перешкоди. Так через кригу команда не могла почати старт зйомок, проте за день пригріло сонечко і лід розтанув. Згодом мальовничі кадри робили посеред озера, де глибина 12-24 метрів. Та все могло закінчитися жахливою трагедією, адже в день зйомок був сильний вітер, який постійно похитував пліт. Тому в одному з кадрів, де Аліна нахиляється до води і ловить хвилі рукою, вона ледь не впала в воду. Та, на щастя, все минулося.

Також температура повітря на момент зйомок була всього +2. Тому співачка більше 8 годин провела в одній тоненькій сукні та практично з босими ногами. Але попри всі труднощі та форс-мажори, Аліна задоволена результатом.

Нагадаємо: відома блогерка з Луцька Аліна Жук разом з колективом заспівали українську народну пісню «Сонце низенько» в закладі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів