Поділитись:

Хочеш грошей військових – welcome, – волинський воїн запропонував Безуглій послужити «на нулі» (відео)

Понеділок, 15 квітня 2024, 09:35
Хочеш грошей військових – welcome, – волинський воїн запропонував Безуглій послужити «на нулі» (відео)

Депутат Волинської обласної ради, військовослужбовець 100 ОМБр Андрій Козюра запросив нардепку Мар’яну Безуглу, яка розкритикувала підвищення виплат військовослужбовцям та родинам загиблих, послужити «на нулі». 

Звернення військовослужбовець, командир підрозділу ударних БпЛА 53-го батальйону 100-ї бригади Андрій Козюра опублікував у фейсбуці.

Cкандальна депутатка від «Слуг народу» Мар’яна Безугла нещодавно заявила, що пропозиція збільшення виплат військовослужбовцям, які знаходяться безпосередньо «на нулі», додаткових 70 тисяч гривень призведе до запуску друкарського верстата. А виплата сім'ям і родинам загиблих Героїв 15 млн є надмірною.

Військовослужбовець Андрій Козюра обурився цим заявам і запропонував депутатці спробувати послужити країні «на нулі», щоб оцінити, чи є надмірними такі виплати.

«Мар'яно, ти це серйозно, бл*дь? Ти чиї гроші рахуєш? Наші? Може, ти не знаєш, що хлопці дуже часто за свої кровні, бойові, купують собі спорядження, щоб збільшити свої шанси вижити? Купують машини, заправляють їх і ремонтують для того, щоб було чим пересуватися і виконувати бойові завдання. Якщо в тебе ніхто не воює в родині, всі живі-здорові, ніхто не загинув на цій війні, то дякуй Богу і Збройним силам України. А хочеш цих коштів – welcome! Все пізнається в порівнянні. І тоді скажеш – багато це чи мало. Боже, бережи Україну і дай мудрості цим «говорящим головам». Слава Україні!» – зазначив Андрій Козюра.

Нагадаємо: Кабінет Міністрів ухвалив постанову, якою збільшено на 70 тисяч гривень грошове забезпечення військовослужбовцям, які безпосередньо беруть участь у бойових діях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів