Поділитись:

Волиняни попрощались із 21-річним Іллею Шамріцьким, який загинув в Маріуполі

Вівторок, 16 квітня 2024, 20:41
Волиняни попрощались із 21-річним Іллею Шамріцьким, який загинув в Маріуполі

В Оваднівській громаді Володимирського району провели в останню путь Героя Іллю Шамріцького. Морський піхотинец, 30.12.2000 р.н., загинув під час чергового авіаудару по металургійному комбінаті імені Ілліча у Маріуполі 12 квітня 2022 року.

З Героєм попрощалися 15 квітня, повідомляє Борис Наумчук у Фейсбуці.

«Низький уклін усім Вам, що знайшли ту дорогоцінну хвилинку щоб віддати останню шану та достойно провести Воїна, Іллю Вадимовича, в засвіти, на місце вічного спочинку, висловлюючи своєю численною присутністю Йому слова вдячності за Його жертовність та подвиг в ім’я неньки України!!!

Окремо хочу подякувати усім діткам, учителям та працівникам нашої гімназії в особі директорки, Шинкарук Валентини Михайлівни, за гарну організацію коридору шани, що супроводжував нашого Іллю впродовж усього часу Його перебування в рідному селі.

Також гарно дякую хористам нашого Свято-Михайлівського храму на чолі з Світланою Сульжук, а також всім, хто долучився до співу в сьогоднішній нелегкий для всієї громади час.

Нехай Всемилостивий Господь повертає всім сторицею за затрачений час, витрачене здоров’я та кошти, повертаючи у ваші сім’ї злагоду, здоров’я, мир, достаток, вислуховує ваші молитви та подає все, з чим звертаєтесь до нього», – написав він.

У військового залишився батько – Шамріцький Вадим Вячеславович, мати – Шамріцька Наталія Миколаївна та сестра – Шамріцька Анастасія Вадимівна.

Редакція сайту новин Волині «Конкурент» висловлює співчуття рідним і близьким загиблого

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів