Поділитись:

Проти КП "Луцьке" прокуратура порушила кримінальну справу

Понеділок, 01 лютого 2016, 19:15

Проти комунального підприємства "Луцьке" порушили кримінальну справу з підозрою у привласненні чи розтрати майна при побудові котельні на альтернативних видах палива для Торчинської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Волинської області.

Як йдеться у зверненні депутата облради Юрія Цейка, рішенням сесії Луцької районної ради від 10.12.2015 р. № 3/22 КП "Луцьке" було виділено 940 тис. грн. на завершення будівництва котельні на альтернативних видах палива для потреб ЗОШ І-ІІІ ступенів селища Торчин. За наявною інформацією цим підприємством для послуг щодо будівництва та оснащення вищезгаданої котельні було укладено договори з підрядниками стосовно забезпечення виконання проектно-кошторисних, будівельних та монтажних робіт.

"Станом на сьогоднішні районною радою в повному обсязі виконано свої зобов'язання щодо надання фінансів. В свою чергу, згідно наявної інформації, КП "Луцьке" в повному обсязі оплатило нібито надані послуги підрядників. В той же час, в ході особистого візиту на цю котельню зміг переконатись, що значний обсяг робіт не є виконаним, є сумніви, що вмонтоване обладнання (котли) відповідають вимогам. Враховуючи наведені факти та обставини прошу вас провести перевірку законності проведення проектних, будівельних, монтажних робіт, розрахунків за нібито надані послуги та виконані роботи. Разом з цим, прошу вас вжити заходів щодо документування обсягу виконаних робіт по даному об'єкту", – йдеться у документі.

Наразі за даним фактом ведеться досудове розслідування за статею 191, ч. 1 Кримінального кодексу України – привласнення чи розтрата чужого майна, яке було ввірене особі чи перебувало в її віданні.

Надрукувати
мітки:
коментарів