Поділитись:

У Луцьку з молотка продадуть приміщення на Львівській

Середа, 24 квітня 2024, 12:02
У Луцьку з молотка продадуть приміщення на Львівській

У Луцьку на аукціон виставлять приміщення, що на вулиці Львівській.

Відповідне рішення ухвалили 24 квітня під час сесії міськради.

«Прийняття рішення сприятиме надходженню коштів до місцевого бюджету від приватизації майна міської комунальної власності», – йдеться у пояснювальній записці.

Таким чином, підвал, загальна площа якого становить 140,6 кв.м, на вулиці Львівській, 63-а включили до приватизації шляхом продажу на аукціоні без умов.

Відділ управління майном міської комунальної власності ще має провести оцінку об’єкта відповідно до чинного законодавства. Також йому доручили забезпечити роботу аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації.

«Це колишнє приміщення департаменту молоді та спорту. На сьогодні воно в аварійному стані, на мій погляд. Усе тече, прогнило і довго ним вже не користуються, здається, з 2016 року. Коштів, щоб відремонтувати приміщення у нас немає і мешканці будинку спускаються туди як в укриття, але умов для цього там немає. Тому я вбачаю доцільність приватизації шляхом продажу», – зазначав начальник управління майном Євгеній Лущакевич

Також він додав, що мова йде лише про частину підвалу. За словами Лущакевича, є й інша частина, яку мешканці можуть використовувати як укриття. 

Нагадаємо: у Луцьку продають кондитерську-кав'ярню на проспекті Президента Грушевського, яка відкрилась тільки три місяці тому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів