Поділитись:

У центрі Луцька зіткнулися маршрутка і легковик – є потерпілі (фото)

Середа, 24 квітня 2024, 10:55
У центрі Луцька зіткнулися маршрутка і легковик – є потерпілі (фото)

У Луцьку сталася дорожньо-транспортна пригода за участю легковика та пасажирського автобуса.

Про це повідомив місцевий телеграм-канал.

ДТП трапилась у середу, 24 квітня, на вулиці Рівненській у Луцьку, поруч з Київським майданом: зіткнулися легковик Ford та маршрутка.

На місці працює слідчо-оперативна група.

Як повідомив у коментарі сайту новин Луцька «Конкурент» завідувач оперативно-диспетчерської служби Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Станіслав Лінік, в автопригоді постраждали двоє осіб. Одну людину госпіталізували з підозрою на закриту черепно-мозкову травму та забій грудної клітки, іншу після надання первинної медичної допомоги відпустили.

Як згодом повідомив сектор комунікації поліції Волинської області, водій маршрутного таксі допустив зіткнення з попутним автомобілем Ford, який зупинився перед пішохідним переходом.

Потерпіла – водійка легковика, 47-річна лучанка. Водій та пасажири маршрутного таксі не постраждали.

Нині за цим фактом триває перевірка, вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 286 Кримінального кодексу України.

У центрі Луцька зіткнулися маршрутка і легковик – є потерпілі (фото)У центрі Луцька зіткнулися маршрутка і легковик – є потерпілі (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів