Поділитись:

Що у Луцьку робить MONATIK на кріслі колісному (фото)

Вівторок, 30 квітня 2024, 10:00
Що у Луцьку робить MONATIK на кріслі колісному (фото)

У Луцьк завітав ютуб-блогер Олександр Терен та відомий співак Дмитро Монатік.

Як розповіли журналістам сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» представники артиста, знімають тут новий випуск шоу «Відвал ніг або All інклюзив».

Вже з самого ранку пан Олександр разом із Дмитром на колісних кріслах пересувались «Сіті-парком».

«Дмитро дуже любить Луцьк і враження поки найкращі. Ми будемо сьогодні цілий день пересуватися містом й знімати проєкт. До Луцького замку теж плануємо», – зазначають в команді співака.

Дмитро Монатік з командоюДмитро Монатік з командою

На YouTube-каналі «ТЕРЕН» розповідають, що «Відвал ніг або All інклюзив» – це розважальне інклюзивне шоу з протезованим військовим Олександром Тереном. Терен досліджує міста на безбар’єрність з медійними друзями.

«Ми відвідуємо найбільш відомі туристичні маршрути, пам’ятки, музеї. Знайомимось з людьми, які щось вже змінили в нашій країні, та нагадуємо людям, які нічого не зробили, наскільки це потрібно. Одна з задач шоу - трошки взбадьорити бізнеси та державу, нагадати про те, що наша країна поки дуже не інклюзивна, але це вирішує кожен конкретний бізнес, кафе, ресторан, книгарня і тд», – йдеться в описі каналу.

Зйомки шоу «Відвал ніг або All інклюзив»Зйомки шоу «Відвал ніг або All інклюзив»

Сьогодні, 30 квітня, на інклюзивність та доступність медійники перевірятимуть Луцьк. Принагідно команда артиста запрошує охочих на концерт Дмитра, який відбудеться 31 травня у Луцьку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів